Connect with us

Emisiuni

Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim se tem de tocuri pe scena „Te cunosc de undeva!”

Published

on

Foto Credit: Antena 1
Reclame

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, care va avea premiera în curând la Antena 1, vine cu o mulțime de surprize şi, totodată, cu multe provocări pentru cele opt cupluri de concurenţi care au pornit în spectaculosul joc al transformărilor.

Deşi unii dintre ei nu sunt la prima participare, aşa cum este cazul lui Dima, totuşi cu toţii pornesc la drum cu anumite temeri sau cu amintiri care le dau bătăi de cap şi acum. 

„Pentru mine, fiecare moment pe scena Te cunosc de undeva! este o provocare. Chiar dacă am mai participat în sezonul 10 al transforming show-ului şi ştiu „cu ce se mănâncă”, emoţiile sunt aceleaşi – am rămas marcat de transformările (greu de interpretat, fie vorba între noi) la care erau necesare tocuri cât mai înalte şi fuste cât mai scurte.

Nu mai spun de chelii, care se lipesc şi se dezlipesc foarte greu, încât şi după o săptămână mai găseşti urme de lipici prin păr… Tot ce pot să vă spun despre noul sezon este că mi-am propus ca dacă port tocuri şi cad, măcar să cad memorabil!”, a mărturisit râzând Dima Trofim.

Tot tocurile îi dau bătăi de cap şi partenerei sale, Alexia Ţalavutis. Perfecţionistă din fire, aceasta spune: „Am multe momente de coregrafie şi, de cele mai multe ori, pe tocuri de 9.5 cm. Este nevoie de o singură mişcare necontrolată ca să ajung cu glezna luxată, daaaaar, încerc să nu mă gândesc mult la asta. Sunt optimistă şi fac tot ce îmi stă în putinţă ca show-ul să fie cât mai spectaculos!”

Advertisement

Cum se vor descurca cei doi şi ce provocări le va aduce Ruleta, telespectatorii vor afla urmărind cel mai nou sezon al transforming show-ului, în curând, la Antena 1. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe, jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul cu mari surprize, multă voie-bună și transformări fabuloase. 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV2 zile ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV4 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show4 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV4 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show4 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni5 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Seriale7 zile ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiunio săptămână ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending