Alina Chinie si Lia Lungu sunt noile voci ale productiei Encanto - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Cultura

Alina Chinie si Lia Lungu sunt noile voci ale productiei Encanto

Published

on

Noul film Encanto se pregătește să ne deschidă noi începuturi/ noi uși și să ne revitalizeze simțurile, deoarece muzica este cel mai special pansament al oamenilor, este momentul când împăcați cu adevărat cu noi înșine, putem fi sinceri și reali cu toții, exact așa cum suntem! O doză de suprarealism și fantezie poate potența esența magiei în relația ei directă cu amintirile noastre colective- fiecare a avut o bunică ca Abuela sau o persoană extrem de specială care i-a rămas în inimă și care crește odată cu vîrsta în ființa noastră și pe care o va utiliza ca un ghid interior pe tot parcursul provocărilor vieților pe care le străbatem agale sau într-un ritm amețitor asemeni erei vitezei în care ne poziționăm.

Solista de muzică ușoară ALINA CHINIE, membră a trupei “Redblonde” obișnuită cu rețele perfecte ale animațiilor Disney cărora le-a dat viață, de la Rapunzel sau Povestea Jucăriilor 4, la o animație cu iz spaniol nu a putut fi de cât un pas mic, dar plin de originalitate și determinare. Alina este în noul clasic Disney, Isabela Madrigal, sora mai dificilă și isteață a lui Mirabel, tot ceea ce această face este o reușită totală ca și florile care înfloresc prin magie chiar și când pășește.

Cântăreața de muzică populară LIA LUNGU, cu glasul său duios și felul parte de a combina riturile și tradiția prin folclor reușește să contureze un personaj crucial și deopotrivă mirific în persoana lui Abuela, bunica plină de înțelepciune și captivație a familiei Madrigal, care crede cu adevărat în potențialul neexplorat al lui Mirabel și care o conduce spre căutarea lucrurilor importante. Dictonul “Luminița de la capătul tunelului apare când te aștepți mai puțin” este atât de emoționant și adevărat, iar a crede că îți poți schimba viața și că soarele îți va fi călăuză și va răsări într-o zi pe mica ta alee este cu siguranță un dat și se împlinește.

Puștiul fenomen DAVID DOBRINCU însufletește-te cu vocea ta vivace și plină de melisme fel de fel, vocea unui copil care însoțește familia Madrigal în descoperirea valorilor și a importanței familiei. Micul artist va asigura și cântecele de pe coloana sonoră.

Despre ALINA CHINIE:

Artista Alina Chinie este componentă a trupei- “REBLONDE”, ce activează în cadrul emisiunii televizate – ‘’La Măruță” din anul 2007 și care a lansat pe piața muzicală din România, hituri precum: ‘’Bll (feat Krem)’’ (2013), “Hai Relaxează-te” (2013), sau “G.L.A.S” (2014).

Despre LIA LUNGU:

Lia Lungu este o cântăreață de folclor tradițional și jurnalistă română-americană ale cărei performanțe sunt recunoscute pe plan internațional. Sacrul, din milenara cultură țărănească, l-a transformat în crez artistic, prin exprimarea tradițiilor românești la nivelul scenei, intr-un spectacol de rituale. În decursul a peste jumătate de secol de activitate a lansat piese din zona sa folclorică reprezentativă, ca “Pe Drumul Banatului” (1980), totodată spectacolele sale ce îmbină muzica tradițională și cutumele într-un mod fermecător i-au adus ovații internaționale la Broadway și la Lincoln Center din New York. Cariera impresionată conclude și în premiile pe care le-a obținut: “Femeia anului 2009”, în cadrul Galei Femei de Succes și medalia de onoare conferită de Guvernatorul Statelor Unite ale Americii.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending