Alina Eremia, Antonia, Carla’s Dreams şi Roxen sunt pregătiţi pentru THE CONCERT drive-in - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Spectacole

Alina Eremia, Antonia, Carla’s Dreams şi Roxen sunt pregătiţi pentru THE CONCERT drive-in

Published

on

          În mai puțin de două săptămâni, THE CONCERT drive-in dă startul unui eveniment unic în România. Unii dintre cei mai iubiți artiști din țară urcă pe scena de la Romexpo pe 19, 20 și 21 iunie pentru a le oferi fanilor o experiență de neuitat, alături de multe surprize. Alina Eremia, Antonia, Carla’s Dreams și Roxen sunt nerăbdători să-și revadă fanii și-i invită în prima zi a evenimentului, pe 19 iunie, să le fie alături într-un show extraordinar.

 

Parcarea principală de la Romexpo se va transforma complet, va fi spațiul în care timp de trei zile, publicul va avea parte de o atmosferă incendiară, ocazia perfectă să-și revadă artiștii preferați și să le asculte live muzica. Cei mai apreciaţi solişti din ţară, şi-au exprimat bucuria de a se reîntâlni cu fanii, după perioada de pauză impusă de pandemie.

            „Mi-a fost incredibil de dor de scenă. Va fi o experiență diferită pentru noi, ca artiști, dar și pentru public, o altfel de interacțiune. Întotdeauna pornim muzica atunci când suntem în mașină, doar că de data aceasta o să asistați la un show live din propria mașină. Abia aștept să ne vedem pe data de 19 iunie, la Romexpo”, a declarat Alina Eremia.

 

Și Antoniei i-a lipsit extrem de mult scena în această perioadă grea și abia așteaptă show-ul de la Romexpo. Nu îmi vine să cred că în sfârșit voi urca pe scenă și mă voi întâlni cu fanii. Ne vedem la THE CONCERT drive-in”, a spus Antonia.

Carla’s Dreams va aduce pe 19 iunie un concert memorabil și spune că Este plăcut să ne reîntâlnim cu publicul după trei luni de pauză. Abia așteptăm să ne revedem cu bine, la Romexpo. V-am cuprins !”.

Anul acesta a început în forță pentru Roxen, iar piesele lansate de ea primesc aprecieri din toate colțurile lumii. După această perioadă de izolare, artista este bucuroasă de reîntâlnirea cu publicul și pregătește un concert care va ajunge negreşit la sufletele celor prezenți. În toată această perioadă am lansat piese, am scris și m-am gândit la această reîntâlnire. Mi-a lipsit acest tip de interacțiune, dar acum abia aștept să urc pe scenă. Am foarte multă energie, am emoții și sper că timpul se va dilata pe 19 iunie, să fim mai mult împreună, să ne bucurăm de muzică și de un show live fantastic. See you there !”, ne transmite Roxen.

Advertisement

 

Biletele pentru toate cele trei zile THE CONCERT drive-in se găsesc aici:

https://www.iabilet.ro/bilete-the-concert-drive-in-56011/

PRO TV și KISS FM sunt partenerii media ai evenimentului.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending