Alina Eremia, CRBL și Cezar Ouatu vin, miercuri, la “Te pui cu blondele? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Miercuri, 15 iulie, de la ora 21.30, Alina Eremia, CRBL și Cezar Ouatu se vor confrunta pe teme de cultură generală cu “armata” celor 50 de blonde, într-o nouă ediție a quizz-show-ului “Te pui cu blondele?”, prezentată de Dan Negru.

Cu această ocazie, CRBL va avea parte de o mare surpriză: își va întâlni colegii de clasă, din liceu, pe care nu i-a mai văzut de zece ani. Ce reacție va avea acesta când îi va vedea în platoul emisiunii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea miercuri seară. Tot atunci, Cezar Ouatu va povesti cum a reacționat, la Paris, când a aflat că a fost cazat pe o stradă celebră printre gay. În aceeași emisiune, Alina Eremia va dezvălui că pepenele verde este fructul ei preferat. Ce va face ea după ce, în platoul “Te pui cu blondele?”, va exploda un pepene, telespectatorii vor vedea miercuri, la Antena 1.

Invitatul-surpriză al ediției va fi actorul Vasile Muraru, care va adresa o întrebare celor trei vedete și blondelor deopotrivă. Cine va răspunde corect la întrebarea lui, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 15 iulie, de la ora 21.30, numai la “Te pui cu blondele?”

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Bijuterii

    14 iulie 2015 at 21:32

    Abia astept sa vad! Il iubesc pe Cezar Ouatu!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending