Connect with us

LIFE STYLE

Alina Eremia lansează videoclipul piesei – „Pune-mă la loc”

Published

on

După lansarea piesei „Cerul Roșu” în România și lansarea piesei și în engleză („Red Lights”) alături de DJ-ul polonez C-BooL, Alina Eremia se întoarce cu o nouă piesă „Pune-mă la loc”.

Melodia este o baladă îmbibată în iubire și suferință, intonate de armoniile vocii Alinei. 

Videoclipul reprezintă subtitrarea sunetelor prin starea transmisă și simbolurilor folosite. Elementul central în jurul caruia se invârte filmarea este ceasul. Trecerea timpului a marcat personajul poveștii care acum își revendică ce este al ei de drept. 

Piesa a fost scrisă și compusă de către Alina Eremia, Bastien și Alexandru Turcu, producția și mix/masterul final fiind realizat de Alexandru Turcu. Videoclipul piesei a fost regizat de Kobzzon.

Alina Eremia este una dintre cele mai cool artiste ale momentului și proaspăt deținătoarea premiului pentru „Best Album” câștigat în cadrul The Artist Awards 2021. Lansările „Noi” sau „Dependeța mea” sunt doar două dintre cele zece piese de pe noul album premiat „Deja Vu”, piese ce s-au bucurat de un real succes atât în mediul online, cât și în topurile de specialitate Radio și Tv din România. În întregul proces al realizării discului, artista a lucrat împreună cu unii dintre cei mai cunoscuți producători și songwriteri din România – Alex Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac, Florian Rus, Shift, Alex Turcu, Costel Domnițeanu, Theea Miculescu, Alex Pelin, Adi Colceru și Nane. 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending