Connect with us

BAZAR

Alina Grigore, invitată la Berlinala din 2018 la Secţiunea Berlinale Talents

Published

on

Alina Grigore este unul dintre cei 3 români invitați în acest an în secțiunea Berlinale Talents a celui mai renumit Festival de Film din Europa, cel de la Berlin. Alături de Flavia Dima și Ioan Antoci, Alina Grigore va călca pe covorul roșu de la Berlin în luna februarie.

Ea face parte din cei 10 participanți selectați pe partea de scenariu și regie, la care au existat peste 3000 de aplicanți. Concurența a fost foarte mare.

 

          După ce a impresionat cu rolul din “Ilegitim”, Alina Grigore a trecut in spatele camerei de luat vederi   la sfatul regizorului Adrian Sitaru. Artista își dorește să performeze la fel de bine ca scenarist si regizor. Iar invitația de la Berlinală îi dă speranțe mari. În plus, Alina Grigore s-a întors de curând din Los Angeles unde a fost invitată de Deborah Aquila pentru a discuta viitoare colaborări.  Deborah Aquila, celebra directoare de casting și profesoară de actorie, cea care a făcut casting pentru filme ca Sex Lies and Videotape sau La La land și fondatoarea uneia dintre cele mai celebre școli de actorie din L.A, a fost impresionată de tennicile de predare folosite în Centrul de Creație Inlight al Alinei Grigore.

 

#BerlinaleTalents primește anul acesta 250 de cineaști (128 de femei și 122 de bărbați) din 81 de țări în perioada 17-22 februarie 2018. Timp de șase zile, aceștia vor avea ocazia să interacționeze unul cu celălalt, cu experți și cu publicul, să se privească critic din punctul lor de vedere artistic și să își dezvolte proiectele cinematografice. # Berlinale2018

Detalii găsiți aici: http://bit.ly/2CEn3Zv

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending