Alina Laufer gătește și uimește cu „Rețeta în 5 minute”! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Alina Laufer gătește și uimește cu „Rețeta în 5 minute”!

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Din 16 septembrie, Alina Laufer le aduce telespectatorilor „Rețeta în 5 minute”, în fiecare joi, în cadrul Știrilor Kanal D de la ora 12:00. Îndrăgita vedetă de televiziune, pasionată de arta culinară, își dorește să le ofere telespectatorilor experiența celor mai reușite rețete, realizate rapid, din ingrediente sănătoase.

Vedeta va fi un exemplu pentru persoanele active, care își doresc să ofere familiilor o experiență culinară desăvârșită, prin feluri de mâncare simplu de realizat, sănătoase și atractive.

Abia aștept să le împărtășesc telespectatorilor rețete cât mai utile în viața de zi cu zi, atât pe cele simple, dar delicioase și hrănitoare, pentru o zi obișnuită, când timpul ne presează, cât și pe cele mai complexe, pentru ocazii speciale. Îmi doresc să inspir oamenii să gătească cu dragoste pentru familiile lor; din punctul meu de vedere, acesta este ingredientul minune pe care îl pun în fiecare fel de mâncare pe care îl pregătesc”, spune vedeta.

Alina Laufer are o bogată experiență în domeniul artei culinare, pe care a adus-o și în fața telespectatorilor prin intermediul unor emisiuni de succes. În 2014, a făcut parte tot din echipa Kanal D la „Draga mea prietena”, show în cadrul căruia a gătit în fața publicului rețete delicioase. În 2018 pleca din țară pentru doi ani în Statele Unite, unde și-a continuat instruirea în domeniul culinar. 

Pasiunea pentru arta bucatelor vine în cazul Alinei încă din copilărie, când privea fascinată la modul în care bunica și mama ei făceau minuni din cele mai simple ingrediente. La rândul ei mamă a trei copii minunați, își dorește să le insufle acestora pasiunea pentru magia în bucătărie.

Gătitul face parte din viața mea de când eram mică și stăteam cu bunica și cu mama mea în bucătărie. Bunica mea a fost bucătar, a lucrat la o cantină toată viața. Ele au fost inspirația mea, mi-au insuflat această pasiune, pe care am încercat să o perfectionez și să o dezvolt”, povestește Alina Laufer.

Nu pierdeți, din 16 septembrie, în fiecare joi, „Rețeta în 5 minute”, propusă de Alina Laufer în cadrul Ştirilor Kanal D de la ora 12:00.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending