Alina Puscas, Narcisa de la Antena 1 mireasa pe podium la Bucharest Fashion Week

0
541

Vineri, 3 decembrie, Alina Puscas, protagonista telenovelei „Narcisa Salbatica” difuzata de postul Antena 1, va defila intr-o superba rochie de mireasa pe podiumul de la Bucharest Fashion Week. Tinuta pe care Alina o va prezenta in cadrul evenimentului va purta semnatura designerului Belinda Liu.

In sfarsit dupa 6 luni de zile de la inceperea proiectului Narcisa Salbatica, am reusit sa gasesc o portita printre filmari si sa particip la prezentarea Belindei Liu care isi va prezenta prima colectie cuminte de pana acum. Va fi o colectie de rochii de mireasa si desuuri de mireasa, iar rochia ce o voi purta eu va fi una impresionanta.

“Sunt deja obisnuita cu rochiile de mireasa din alte prezentari, editoriale fashion si beauty. Tocmai din acest motiv si pentru ca sunt obisnuita cu modelele clasice de rochii de mireasa, cu siguranta ceea ce voi alege eu pentru nunta mea va fi ceva iesit din tipar, mai ales ca nu voi opta pentru o petrecere de nunta traditionala. Ramane de vazut cand la avea loc marele eveniment… 2011 sau 2012 (2012-eventual daca putem “vorbi”cu triburile maiase sa mai amane apocalipsa putin”, a declarat Alina.

Dincolo de aceasta prezentare, Alina se pregateste sa imbrace propria ei rochie de mireasa. Protagonista telenovelei „Narcisa Salbatica” a decis sa faca marele pas si a acceptat cererea in casatorie a iubitului ei Viktor. Viitorul sot al Alinei are 30 de ani, este cetatean german si traieste de peste sase ani in România.

Comentarii