Connect with us

Vedete

Alina Pușcaș și Cosmin Seleși au avut mai multe conflicte la Te cunosc de Undeva: „Am mai întrerupt filmările ca să ne certăm”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
Reclame

Alina Pușcaș este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară și moderează emisiunea „Te cunosc de undeva’, marca Antena 1, încă de la debutul acesteia. Inițial, Cosmin Seleși a făcut echipă cu acesta, apoi a fost înlocuit de Pepe. Iată ce spune Alina Pușcaș despre conflictele avute cu actorul în timpul filmărilor pentru reality show-ul de transformări!

În urmă cu un an, Cosmin Seleși și-a anunțat plecare de la Antena 1, după 9 ani în care a prezentat emisiunea „Te cunosc de undeva’, alături de Alina Pușcaș. În podcastul lui Cătălin Măruță, actorul a spus că și-a atins obiectivele în cadrul reality show-ului și a făcut față tuturor provocărilor, așa că a decis să înceapă un nou capitol în cariera sa. La scurt timp, Cosmin Seleși a semnat cu Pro TV și a devenit realizatorul emisiunii „Batem palma?’. În emisiunea „Te cunosc de undeva’, actorul a fost înlocuit de Pepe, fost concurent de-a lungul mai multor sezoane.

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Alina Pușcaș a recunoscut că a avut mai multe conflicte cu fostul ei coleg de la „Te cunosc de undeva’. Din cauza discuțiilor aprinse dintre prezentatoarea TV și Cosmin Seleși, producătorii show-ului întrerupeau filmările, pentru a le oferi răgaz să revină la sentimente mai bune.

„După 10 ani cu Seleși, trebuie să recunosc că am avut clinciurile noastre. Clinciuri pe te-miri-ce. Nu îmi dau seama dacă aveau legătură directă cu noi. Am mai întrerupt și noi filmările ca să ne certăm, să zic așa.

S-a mai întâmplat. Opream noi filmările, dar s-au mai oprit filmările și din alte motive, și de la râs sau că s-a dus o glumă într-o direcție sexuală și nu se putea da la tv’, a spus Alina Pușcaș.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending