Connect with us

Casting

Alina Puscas si Vladimir Draghia la Auditiile X Factor- Antena 1 din Bucuresti

Published

on

Echipa de la Narcisa Salbatica a raspuns cu da la intalnirea de gradul X cu Paula Seling, Mihai Morar si Adrian Sina. Alina Puscas interpreta Narcisei si Vladimir Draghia interpretul lui Emil din Narcisa Salbatica au venit si ei la Sala Palatului la auditiile X Factor pentru a fi in public la un show cum nu s-a mai auzit.

După ce a bătut ţara în lung şi în lat caravana X Factor s-a întors în Bucureşti unde va ramane pana marti. Sute si sute de oameni şi-au făcut deja apariţia pentru întâlnirea de gradul X cu Paula Seling, Adrian Sînă şi Mihai Morar.  Fie că au venit să îşi susţină favoriţii sau doar să asiste la show, români de pretutindeni au venit la audiţiile cu juriul X Factor din Bucureşti, pentru un show cum nu s-a mai auzit.  

Concurenţii au ajuns chiar de la primele ore ale dimineţii şi nu sunt singuri. Au venit să le ţină pumnii rude, prieteni, colegi, dar şi curioşi din toată ţara dornici să ia parte la cel mai mare show din istoria televiziunii din România.

Emoţii, speranţă si determinare sunt cuvintele care descriu în linii mari starea concurenţilor. De această stare se vor ocupa Răzvan şi Dani, cei care pe parcursul acestui show vor fi cei mai buni prieteni ai participanţilor. Fie că îi vor incuraja, îi vor destinde sau le vor asculta problemele sau dezamagirile, aceştia se vor bucura împreună cu concurenţii pentru fiecare răspuns pozitiv din partea membrilor juriului.

Paula Seling, Mihai Morar si Adrian Sînă au străbătut toată ţara în căutarea următorului superstar al României. Prin faţa juriului au trecut deja aproape 500 de participanţi de toate vârstele, gata să-i convingă pe cei trei că au factorul X. Pentru mulţi, a fost pentru prima oară când au cântat pe o scena şi, mai ales, în faţa sutelor de oameni veniţi să participe la un show cum nu s-a mai auzit. Peste 4000 de oameni au participat la superfenomenul X factor din Timişoara, Cluj, Constanţa şii Iaşi, iar bucureştenii strânşi în număr mare încă de la primele ore ale dimineţii promit o atmosferă de milioane. Nici numărul celor care se vor prezenta în faţa juriului la audiţiile din Bucureşti nu va fi prea mic, motiv pentru care Paula Seling, Mihai Morar şi Adrian Sînă şi-au rezervat patru zile pentru a-I asculta pe concurenţi.

Audiţiile sunt prima etapă a show-ului care a înnebunit o lume întreagă. În urma acestora, aproximativ 350 de concurenţi se vor califica în etapa următoare – tabăra de pregătire. Pentru acesta, toţi concurenţii vor veni la Bucureşti, unde pe parcursul a trei zile de pregătiri şi proble, juriul va selecta pentru etapele urmatoare cei mai buni 24 de concurenţi.

-//-

Fără bariere de vârstă sau stil, << X Factor>> a răsturnat audienţele din întreaga lume, bucurându-se de o incredibilă popularitate în rândul telespectatorilor. Pe lânga oportunitatea de a-şi schimba vieţile, de a deveni cei mai cunoscuţi artişti ai momentului si de a-şi face vocea auzită, participanţii au şi o miză materială pentru care pot lupta: 200.000 de euro, cel mai mare premiu din istoria show-urilor de televiziune din România, oferit de Orange.

Formatul X factor se diferenţiază de alte show-uri din lume, prin faptul că juriul, format din personalităţi reprezentative din domeniul muzical, nu doar aleg finaliştii, ci îi şi îndrumă. Pe parcursul emisiunii, juriul se transformă din judecători în adevăraţi mentori. Aşadar, în concurs nu sunt numai cei care cânta, ci şi reputaţiile membrilor din juriu. Informaţii suplimentare se găsesc pe www.xfactor.a1.ro sau pe pagina oficială de Facebook: www.facebook.com/xfactor.romania

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending