Connect with us

Emisiuni

Alina Pușcău este celebritatea care va păși în platoul “Tu urmezi!”

Published

on

Foto Credit: KANAL D

“DiCaprio este un om extraordinar, este foarte talentat și n-are fițe!”

O nouă ediție a celui mai îndrăgit game show “Tu urmezi!”, dă startul la cultură generală și distracție, duminică, de la ora 20:00, la Kanal D! Celebritatea care ajunge de această dată în platoul emisiunii este Alina Pușcău, actriță și model roman de talie internațională.

În vârstă de 40 de ani, Alina Pușcău s-a născut în București, însă, de mai bine de 20 de ani, vedeta trăiește în Los Angeles. A jucat în nenumărate filme, alături de actori celebri precum Jason Momoa, Paul Sloan, Michael Madsen, dar este si bună prietenă cu actori care au cucerit întreaga lume. Invitată în platoul ”Tu urmezi!”, Alina Pușcău face dezvăluiri inedite.  

”Am venit in România, dar nu pentru mult timp. Locuiesc in Los Angeles de 20 de ani. Sunt bună prietenă cu Leonardo DiCaprio și Hugh Jackman”, spune Alina Pușcău.

Invitată de Dan Negru să dezvăluie cum este omul Leonardo DiCaprio, Alina Pușcău a dat câteva detalii: ”DiCaprio este un om extraordinar, este foarte talentat şi n-are fițe!”.

Nu pierdeţi în fiecare duminică seară, de la 20:00, întâlnirea cu game show-ul pentru toată familia, “Tu urmezi!”, unica emisiune în care se stă la coadă la cultură generală, prezentată de Dan Negru, la Kanal D! 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending