Connect with us

Life Style

Alina Sorescu a nascut. Catalin Maruta a fost primul care a felicitat-o pe proaspata mamica

Redactia Radar de Media

Published

on

Insotita de parinti si de sotul ei, Alexandru Ciucu, cantareata a facut ultimul control înainte de a o aduce pe lume pe fetita ei, Elena-Carolina. Micuta s-a nascut la ora 07.55, iar doctorii i-au dat nota zece. Bebelusul a venit pe lume prin cezariana si are 2.700 kg si 46 de centimetri, scrie Enational.

“Alina si copilul sunt bine. Sotia mea se afla la Terapie Intensiva dupa operatia cezariana pe care a suferit-o, iar bebelusul în salonul nou-nascutilor. Sunt extrem de fericit!”, a povestit proaspatul tatic.

Alexandru Ciucu a povestit intr-o conferinta de presa cat de emotionat este de venirea pe lume a fetitei sale. In plus, designerul a povestit printre lacrimi ca nu a vrut sa filmeze nasterea deoarece i se pare un moment prea intim.

Anuntul venirii pe lume a primului lor copil a fost facut de tinerii parinti inca de sambata seara, pe paginile lor de Facebook, dar si de Catalin Maruta, care a mers dis-de-dimineata la maternitate.

“Dragilor, tineti-ne pumnii!!! Maine e o zi foarte importanta pentru noi…”, a scris Alina Sorescu pe reteaua de socializare. “Am observat ca in viata, cele mai importante lucruri, te iau de cele mai multe ori pe nepregatite…sau mai precis se intampla cand vor ele. Am mai observat insa, ca Dumnezeu are grija sa iasa totul ca la carte.
Sa dea Dumnezeu ca maine totul sa fie bine!”, a scris si Alexandru Ciucu.

“Ora 6 ! Sunt la maternitatea Regina Maria cu prietenii mei dragi Alina si Alex ! Se pregatesc pentru cel mai frumos moment al vietii lor – sa devina parinti ! Doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun. Sa va traiasca micuta Elena – Carolina”, a scris si Catalin Maruta .

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Life Style

Industrial ori scandinav ? Care este stilul tău?

Avatar

Published

on

Dacă te găsești în stadiul incipient de amenajare a locuinței cu siguranță, ești în căutarea pieselor care te reprezintă.

Vrei să selectezi corpuri de mobilier practice, care să corespundă cu stilul tău de viața, reprezentative pentru modul tău de a fii. Iată câteva detalii despre cele mai populare stiluri în materie de amenajări interioare.

Stilul industrial  – nonconformist dar impresionant

Stilul industrial nu este o invenţie a unor designeri celebri, practic, este un curent apărut ca o reacţie la elementele clasice conservatoare. Liniile specifice acestui stil sunt nonconformiste, robuste, autentice. Popularitatea acestui curent a crescut la începutul anilor 2000 când au început să fie valorificate clădirile vechi şi fabricile abandonate. Specific stilului industrial sune elementele funcţionale expuse la vedere, precum conductele de ventilaţie şi conductele de iluminat. Asocierile inedite de materiale şi finisajele aparent neterminate sunt alte detalii caracteristice.

Dacă vrei o încăpere cu spirit industrial nu ezita să integrezi comode înalte metalice sau realizate din lemn brut. Canapele cu roţi şi măsuţele de cafea cu cadre metalice sunt alte piese care contribuie la crearea stilului industrial.

 

Stilul scandinav – practic dar confortabil

Stilul scandinav impresionează prin simplitate, confort, eleganță. A devenit popular datorită aerului degajat pe care îl conferă încăperilor. Pune accent pe elemente practice, versatile uşor de întrebuinţat şi de curăţat.

Simplitatea este cuvântul cheie, deci pentru realizarea unei locuinţe în stil scandinav, nu trebuie să te oboseşti să descoperi culori puternice ori piese sofisticate. Nuanţele neutre prietenoase şi materiale naturale sunt elementele cheie care conferă personalitate acestui stil. Dacă vorbim de canapele şi covoare, acestea trebuie să fie neutre, simple, dar confortabile. Cu multă uşurinţă poţi alege covoare gri şi canapele în acelaşi ton. Mobilierul trebuie să fie practic, realizat din materiale naturale, care păstrează nuanţele de lemn cald.

Un alt element care te ajută să creezi o încăpere în stil scandinav este lumina. Mobilierul şi elementele decorative integrate trebuie să beneficieze de iluminare naturală. Dacă vorbim de accesorii, specifice stilului scandinav sunt elementele decorative mari, cu volum realizate din metal sau lemn.

 

Sursa de imagine:
Followtheflow / Shutterstock.com

Comentarii

comments

Continue Reading

Life Style

Ce ne împiedică să fim mai bogați și cum ne sabotăm singuri.

Avatar

Published

on

Absolut oricine poate manifesta bogăție și abundența în viața sa, dar, cu toate acestea, sunt multe persoane în jurul nostru care se întreabă mereu unde este bogăția lor, de ce bogații devin mai bogați, iar săracii devin mai săraci…

Când vine vorba de bogăție, fiecare are propria viziune despre ce înseamnă aceasta: pentru unii este suficient să aibă mâncare pe masă, pentru alții, să-și plătească facturile la timp, iar pentru majoritatea dintre noi – să-și satisfacă necesitățile de bază și, în plus, sa meargă în concedii, să-i ajute pe alții, să se distreze și să mai rămână și cu bani în portofel sau în cont.

 

Subconștientul ne conduce viața!

În care dintre aceste trei categorii te regăsești? Ești o persoană care se mulțumește cu mult sau cu puțin? Ești o persoană care gândește că „Mai bine sărac, dar cinstit” sau una care consideră că „Abundența este nelimitată”?

Adevărul este că suntem atât de bogați pe cât ne lasă subconștientul nostru. Chiar dacă la nivel conștient ne dorim și să plătim facturile, și să punem mâncare pe masă, și să mergem în două-trei concedii pe an, și să ieșim când avem chef la un spectacol de teatru sau să mâncăm la restaurant, subconștientul nostru este cel care ne conduce viața. Dacă în subconștient avem programe de genul „Sunt sărac”, „Banii nu cresc în copaci”, „Trebuie să muncesc din greu”, atunci este clar de ce reușim doar să avem mâncare pe masa și, eventual, să ne plătim și facturile la timp.

Prin introspecție și cu ajutorul unor tehnici de meditație, putem identifica acele programe sabotoare, frici și blocaje din subconștient care ne împiedică să avem în viața noastră bogăția pe care ne-o dorim. De exemplu, tehnica Theta Healing ne ajută să facem toate aceste lucruri fără efort, iar apoi, odată conștientizat modul de gândire sabotor, să îl schimbăm și să ne transformăm viața.

 

Ce ne împiedică să fim bogați?

Un bărbat care avea propria afacere era încântat de stilul sau de viață, de faptul că nu avea șefi și nu dădea socoteală nimănui, dar, în același timp, se săturase să trăiască cu stresul banilor și al zilei de mâine. Era un om foarte educat, dar era frustrat că nu reușise încă să-și cumpere o casă și să aibă un venit lunar mulțumitor. În plus, se compara mereu cu fratele lui care era bogat. În cadrul unui proces adânc de introspecție, a descoperit că în subconștient avea convingeri limitative de genul „Bogații sunt aroganți și corupți”, „Banii sunt rădăcina tuturor relelor”… Conform sistemului sau de credințe, dacă ar fi devenit bogat, ar fi fost corupt și arogant, iar el nu dorea să devină astfel și de aceea se simțea mai în siguranță daca rămânea sărac.

Bineînțeles că nu este adevărat ca toți bogații sunt aroganți sau corupți sau că banii sunt rădăcina tuturor relelor. Banii sunt energie, la fel ca orice altceva în Univers. Nu sunt nici buni, nici răi, noi le conferim acestora „puteri” pozitive sau negative, în funcție de credințele noastre – acestea au fost preluate fie de la părinți sau bunici, fie din societate, din cărți. Un punct de pornire pentru a identifica programele sabotoare despre bani, bogați și bogăție este să ne aducem aminte din perioada copilăriei, ce și cum vorbeau părinții și bunicii noștri despre aceste lucruri. Apoi, cu ajutorul unor tehnici precum Theta Healing, să ne eliberam subconștientul de tot ce ne blochează, pentru a luat decizii financiare bune, dar și de sentimentele negative experimentate în trecut.

Spre exemplu, antreprenorul care nu reușea să aibă un venit mulțumitor avea tot felul de regrete și un sentiment de vinovăție (pentru ca nu a știut cum să procedeze), dar și resentimente fata de fratele său care era deja bogat. Resentimentele, regretele, ura, invidia sunt emoții de vibrație joasă care ne pot bloca. După ce reușim să le eliberam, ne dăm voie să atragem bani în viată noastră și să fim înconjurați de abundență.

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Life Style

Stailer – platforma rapidă a programărilor online în domeniul hair&beauty

Avatar

Published

on

stailer

Uneori vă este greu să vă aranjați pentru o întâlnire și cheful dispare cu fiecare minut care trece. Vă spuneți că o să vă dați cu puțin rimel și vă prezentați așa, fie ce-o fi. Dar rațiunea vă împinge de la spate să căutați rapid o soluție, căci nu vă puteți face apariția oricum.

Stresul negăsirii unui salon care să vă primească la timp se transformă în panică, fiindcă rareori aveți șansa ca după încheierea unui apel telefonic către un salon să se sfârșească cu o programare. Stiliștii au agenda plină, clienți pe scaune și nu zăriți nici un miracol care să vă scape din această situație. Asta până să apară platforma Stailer.

Flexibilitatea programărilor fără urmă de stres

Stailer vă ajută să vă faceți o programare online pentru orice aveți nevoie din sfera hair&beauty. Este un mod rapid de a intra în contact cu unul dintre cei mai buni stiliști disponibili în zonă. Având un scop clar de progres și expansiune, serviciile disponibile pe site, se regăsesc momentan în Timișoara, Cluj, Oradea și Iași.

Platforma poate fi folosită cu încredere chiar și de către bărbații care pun preț pe îngrijirea lor. Barba trebuie ingrijita zilnic, iar o tunsoare proaspătă vă poate face să vă simțiți instant mai bine. De aceea, dacă sunteți de exemplu din Oradea, tot ce trebuie să faceți este să intrați pe Stailer.ro, iar cu ajutorul motorului de căutare și a filtrelor aplicate vă puteți face programarea dorită.

Într-o lume a vitezei, Stailer este duhul pe care l-ați așteptat toată viața că să vă îndeplinească dorința de a vă înfrumuseța rapid, fără prea multe bătăi de cap. Economisiți timp și energie accesând www.stailer.ro. Telefoanele obositoare către saloane sunt de domeniul trecutului.

Programările online le puteți gestiona rapid, cu posibilitatea de a anula oricând în caz de intervine ceva. Nu trebuie să vă mai stresați sunând la salon simțindu-vă vinovat că poate ați încurcat stilistul. Anulând programarea online, stilistul are tot timpul din lume pentru a-și reprograma agenda.

Stailer este aliatul clienților și al stiliștilor

Indiferent de ce tip de serviciu căutați în zonă, toate saloanele vin însoțite pe site cu poze ale locației și a lucrărilor realizate de către stiliștii profesioniști. Astfel, vă va fi mult mai ușor să vă decideți cu ce stilist doriți să colaborați. De la un simplu pensat până la o culoare nouă, îndrăzneață și de ce nu și un make-up pe măsură, Stailer vă înfrumusețează din cap până-n picioare.

Dacă în schimb sunteți stiliști sau administratori ai unui salon, Stailer vine și în ajutorul vostru. Calendarul special conceput cu gândul la nevoile voastre și ale clienților, oferă o experiență simplă și rapidă de utilizare. Pagina pe care o veți crea va evidenția exact ceea ce caută clienții. Dacă doriți să vă listați afacerea pe această platformă, aceștia vă ajută să vă maximizați numărul de clienți, oferindu-vă tutoriale și strategii de dezvoltare pentru a vă face și afacerea să arate bine, nu numai clienții.

Pentru a intra în contact cu personalul Stailer, le puteți scrie un email la adresa support@stailer.ro.

Comentarii

comments

Continue Reading

ALL MEDIA

Cosuri-europubele.ro este solutia ideala pentru nevoile dumneavoastra!

Avatar

Published

on

By

Reciclarea reprezinta un subiect foarte delicat si important si care este extrem de discutat la nivel mondial. Exista nevoia reciclarii ca fiind o nevoie esentiala pentru diminuarea poluarii pentru salvarea materiilor prime care la urma urmei sunt finite, precum si pentru a scadea nivelul poluarii. Tocmai de aceea este foarte important sa ne educam astfel incat atat acasa cat si la serviciu, sa ne obisnui sa sortam gunoaiele iar in momentul in care avem ceva de aruncat sa o facem prin intermediul unor cosuri gunoi colectare selectiva, astfel incat sa poata fi preluate de o firma de reciclare iar mai apoi acestia sa isi faca treaba lor, iar acele gunoaie, sa nu mai ajunga toate in intr-un singur loc, la groapa de gunoi. Daca este vorba despre acele cosuri de gunoi amplasate in sediul unei firme sau companii, acestea nu trebuie sa lipseasca din nici o incapere si este indicat ca acestea sa fie pozitionate astfel incat sa fie accesibile pentru toti cei care lucreaza intr- o incapere.

In cazul in care va numarati printre cei care va doriti ca reciclarea sa ia amploare si sa contribuiti la acest fenomen si aveti nevoie de astfel de cosuri gunoi care sa va ajute in sortarea resturilor. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati magazinul online Cosuri-europubele.ro, unde veti avea posibilitatea de a va alege produsul dorit in functie de nevoile pe care le aveti, dintr-o gama foarte variata de astfel de produse de calitate, ideale atat pentru uzul casnic, cat si pentru utilizarea in incintele firmelor sau companiilor.

Gama de produse pe care acestia o comercializeaza este extrem de variata si cuprinde cosuri de gunoi din inox, cosuri metalice, cosuri de gunoi din plastic, cosuri de gunoi cu scrumiera dar si cosuri de gunoi pentru colectare selectiva. Toate acestea sunt produse profesionale si de cea mai buna calitate, realizate din materiale de calitate, ce se combina perfect cu un design curat si elegant. Dupa cum v-ati putut da seama, ca si materiale din care sunt confectionate cosurile de gunoi, pe Cosuri-europubele.ro veti gasi cosuri de gunoi atat din plastic cat si metalice sau din inox, toate fiind realizate din materiale de inalta calitate, fiind ideale atat pentru exterior cat si pentru interior si in plus preturile sunt printre cele mai avantajoase in special pentru calitatea mult superioara pe care o au aceste produse.

Daca si dumneavoastra sunteti in cautarea celor mai bune si eficiente solutii in materie de cosuri inox de gunoi si nu numai, recomandarea mea este sa apelati la cei de la Cosuri-europubele.ro si cu siguranta nu veti regreta. Aceasta recomandare o fac din proprie experienta, deoarece am lucrat cu produsele celor de la Cosuri-europubele.ro si am ramas placut impresionat de calitatea acestora, precum si de seriozitatea si vigilenta echipei Cosuri-europubele.ro.

Nimic nu este mai simplu, avand tot ceea ce aveti nevoie, pus la dispozitie la numai un simplu click distanta, numai pe Cosuri-europubele.ro. Accesati acum site-ul si veti putea descoperii gama de produse.

Comentarii

comments

Continue Reading

ALL MEDIA

Sanito.ro este prietenul de incredere in materie de articole de birotica si papeterie!

Avatar

Published

on

By

Magazinul Sanito.ro.ro unde puteti gasi o gama extrem de variata de articole de birotica si papetarie, online, se gandeste si la persoanele mai in varsata , oferind produse concepute special pentru un public cu altfel de exigente: de exemplu, cu toti vor putea gasi diferite propuneri cu privire la o gama larga de agende perfecte pentru organizarea timpului si sarcinilor atat de la locul de munca cat si acasa, ofertele pentru aceasta gama sunt mereu prezente si gata sa va surprinda.

Acele simple agende de exemplu, sunt un element important din viata fiecarui adult insa in ultima perioada exista parinti care indeamna copii sa isi scrie temele si ei pe agenda cu data corespunzatoare predarii temei sau eseului. Astfel atat printi cat si elevi pot traiasca aceasta experienta scolara mult mai relaxati stiind deja ce urmeaza sa pregateasca copilul pentru saptamanile ce urmeaza.

Acest magazin online ofera si blocuri se desen pentru toti artistii atat copii cat si adulti, astfel incat sa puteti sa creati cele mai reusite picturi, chiar acasa. In spatele denumirii de Sanito.ro, va asteapta oameni foarte bine pregatiti in domeniu si veti gasi, de asemenea, toate instrumentele de care aveti nevoie pentru a da forma artei voastre: acuarelele sunt cu siguranta un foarte bun exemplu! In plus fata de acuarele, totusi, exista spatiu pe rafturile magazinului Sanito.ro si pentru blocuri de diferite marimi si de la diferite brand-uri, culori tempera, creioane atat colorate cat si grafice, gume de sters si nu in ultimul rand carioci si pixuri colorate sau chiar markere.

In acest fel, achizitiile realizate prin intermediul echiopei Sanito.ro vor fi cu siguranta convenabile, si mai presus de toate, avantajoase in ceea ce priveste alegerea tuturor articolelor de birotica si papetarie, precum si cele mai importante articole din hartie care va vor lasa fara cuvinte. Veti gasi toate produsele de papetarie pe care le cautati si veti fi cu siguranta multumiti de aceasta experienta in achizitionarea de articole pentru birou din online de la vanzarea hartiei creponate colorate, pana la post-it-uri si lista poate continua.

Astfel, din proprie experienta recomand cu toata increderea acest magazin online in ceea ce priveste articolele de birotica si papetarie, tocmai pentru simplul fapt ca se poate gasi o gama extrem de variata de produse, toate fiind disponibile la preturi mai mult decat avantajoase.

Chiar daca traim in era internetului si foarte multe activitati le realizam prin intermediul calculatoarelor, inca este nevoie de tot felul de articole de birotica si papetarie. Tehnologia a progresat simtitor in special in ultimii ani, insa nu poate inlocui complet hartia si nici instrumentele de scris. Totusi exista deci multe produse care isi pot gasi utilitatea in biroul unei firme sau in cel de acasa, ceea ce inseamna ca acele articole de birotica si papetarie sunt absolut esentiale. Cu siguranta in imediata vecinatate a unui birou, fie ca este vorba despre cel de acasa ori despre cel de la job, veti avea nevoie macar de hartie, pixuri sau creioane.

Comentarii

comments

Continue Reading

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

SHOW MAGAZINE

IN Trending