Connect with us

Emisiuni

Alina Sorescu debutează în teatru la Dănutz SRL- TVR 1 (galerie foto)

Published

on

Alina Sorescu debuteaza in teatru duminica aceasta, la Danutz SRL. Caldura mare, mon cher, asa ca nu e nimic mai placut pe o vreme ca asta decat sa te racoresti la o pauza de teatru, a la Caragiale. Weekend-ul acesta, Dan Bittman le-a dat intalnire la ora 17.00 Alinei Sorescu, Crinei Matei, Stelianei Sima si lui Vasile Calofir pentru a servi ceaiul in platoul Danutz SRL. Cei patru invitati vor pune in scena un moment din celebra piesa de teatru a lui Caragiale, Five O’ Clock.

Daca Vasile Calofir si Crina Matei isi pot asuma cu incredre statutul de actor, pentru Alina Sorescu acest moment este unul de debut, caruia, desi cu emotii, ii face fata cu brio . Intrebata daca teatrul intra in planurile ei de viitor, cantareata ne-a marturisit: ,,Muzica si televiziunea sunt vecine cu teatrul, asa ca sunt aspecte ale acestor domenii care se intrepatrund. Dar sunt de parere ca fiecare dintre ele are propriile reguli si secrete pe care ar trebui sa le aprofundezi separat pentru a le putea face cu profesionalism. Experienta propusa de show-ul Danutz SRL a fost o provocare pentru mine si cred ca ar fi fost la fel pentru oricare artist pus in fata unei astfel de propuneri.”

Desi vorbeste despre talentul ei cu modestie, Alina a fost remarcata anterior de ochii vigilenti ai regizorilor. Beatrice Rancea i-a oferit un rol in ,,Marchizul de Sade”.

,,Da, multi mi-au spus ca am fost nebuna ca nu am acceptat , dar nu aveam timpul necesar pregatirii pentru un asemenea rol, avand in vedere ca imi place sa ma implic cu toata energia atunci cand o iau pe un drum.”

Rancea nu a fost singura care a vazut in Alina Sorescu o posibila actrita:
,,Da, mi s-a propus de exemplu sa joc rolul surorii lui Ioan Isaiu in ,,Vocea inimii”. Dar subliniez din nou ca pentru a juca trebuie sa inveti cum sa faci asta, nu oricine si oricum poate interpreta un rol la modul profesionist. Mi-a parut insa rau ca nu am putut-o onora, mai ales ca venise din partea lui Valeriu Lazarov, omul a carui amintire o pastrez cu drag, fiind cel care mi-a remarcat potentialul de a lucra in televiziune.”

Desi nu se inscrie in categoria cantaretelor care si-au incercat telentul actoricesc in diferite productii de televiziune, veti avea ocazia de a o urmari pe Alina Sorescu facandu-si debutul in teatru duminica, la Danutz SRL, de la orele 17.00.

Tot in emisiunea din acest weekend ii veti putea urmari pe cei de la Mad Heart, Jimmy Dub si Daniela Gyorfi. Alaturi de ei, Andrei Teasca va oferi un spectacol de iluzionism, iar pentru rubrica “Un Diamant la SRL” Danutz l-a invitat pe Mihai Constantinescu.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending