Connect with us

A-Z NEWS

Alina Sorescu se mărită în semptembrie cu Alexandru Ciucu

Published

on

Reclame

Cantareata Alina Sorescu se va marita in luna septembrie a acestui an cu disignerul Alexandru Ciucu.

Fosta vedeta a TVR a confirmat aceasta stire in cadrul emisiunii „Conferintei de presa” de la Antena 2.
„Da, vom face nunta in luna septembrie, cand implinim doi ani de cand suntem impreuna. Momentan ne gandim si la data si la locatie si la invitati”, a spus Alina Sorescu.

Alina a mai spus ca in acest moment este libera sa semneze cu orice televiziune, deoarece contractul ei cu TVR a expirat pe 31 decembrie.

Referitor la scandalul iscat de curand in presa, Alina Sorescu a spus ca nu are nicio legatura cu ce s-a scris si ca urmeaza sa vada ce decizie se va lua in urma anchetei interne. Oricum, ea a spus ca isi dorea de mai mult timp sa renunte la formatul de pe TVR 2.

Viitoare sotie a lui Alexandru Ciucu a mai spus ca a avut oferte de la alte televiziuni si inainte de acest scandal si dupa aparitia lui.

Oricum, ea pare sa-si doreasca o revenire in plan muzical, avand un nou album in stadiu final.
In emisiunea care va fi difuzata sambata seara la Antena 2, Alina Sorescu a interpretat o prima melodie de pe noul album, melodie compusa de Gabi Huiban.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending