Connect with us

Life Style

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au sărbătorit 4 ani de căsnicie la golf în Bulgaria

Published

on

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au sărbătorit în weekend patru ani de căsnicie și șase ani de relație printr-o mini vacanță în Bulgaria.

Artista și cunoscutul designer de costume masculine au profitat de vremea caldă de la mijlocul lui septembrie pentru a-și reîncărca bateriile petrecând trei zile într-un resort de golf situat la 60 de kilometri sud de Vama Veche.

Alexandru Ciucu ALina Sorescu Bulgaria

“Am plecat pentru un week-end nu foarte departe de casă, la un resort de golf în Bulgaria, pentru că Alexandru este, mai nou, pasionat de acest sport. Am avut o cină romantică îin seara în care am împlinit 4 ani de la nunta noastră, ocazie cu care mi-a dăruit încă un inel, așa cum obisnuiește să facă în fiecare an de ziua noastră.”, povesteste Alina, adaugând că secretul relației lor de durată îl reprezintă „respectul și înțelegerea”.

Povestea lor de dragoste a debutat în urmă cu șase ani, în timpul festivalului Cerbul de Aur, pe care Alina îl prezenta. Cătălin Botezatu le-a făcut atunci cunoștintă, iar, din acel moment, au fost de nedespărțit.

„Ne-am cunoscut în septembrie 2008 pe scena Festivalului ‘Cerbul de Aur’ de la Brașov, în ultima seară. Eu prezentam evenimentul, iar Alexandru se ocupa de vestimentația colegului meu de scenă, la invitația lui Cătălin Botezatu. De altfel, Cătălin ne-a și făcut cunoștință. Fix un an mai târziu m-a cerut de soție în Toscana și, la inca un an distanță, tot în septembrie, pe 12, ne-am căsătorit, așa că luna aceasta are multe semnificații pentru noi.”, declară Alina Sorescu.

Cei doi soți au împreună o fetiță, Elena Carolina, în prezent în vârstă de opt luni.

Carolina

„De departe, nașterea fetiței noastre, Elena Carolina, la care a asistat si Alexandru, a fost momentul cel mai emoționant pe care l-am trăit amândoi până acum.”, mărturisește artista.

Alexandru Ciucu este cel mai cunoscut designer de costume masculine premium din România, furnizor al Casei Regale a României, și cu o activitate remarcabilă peste hotare. Printre clienții săi se numără numeroase personalități, printre care și Principele Albert de Monaco sau Regele Simeon al Bulgarilor.

Alina Sorescu se poate lăuda cu o carieră de peste 23 de ani, urcând pe scenă încă din primii ani de viață. Are la active proiecte de televiziune precum și o cunoscută școală de muzică pentru copii, Atelierul de Muzică și Prezență Scenică.

Sursă foto: Facebook

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending