Connect with us

Reality Show

Alina Vîlcu și Omid Ghannadi revin la Visuri la cheie! Arhitecta Laura Boghiu se alătură echipei în sezonul șase!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Echipa Visuri la cheie se mărește și devine mai puternică! Dragoș Bucur va avea alături de el în noul sezon cinci profesioniști din domeniul arhitecturii și al designului de interior: Alina Vîlcu – arhitect, Cristina Joia – designer de interior, Laura Boghiu – arhitect, Omid Ghannadi – arhitect și Valentin Ionașcu – arhitect.

Arhitecții Alina Vîlcu și Omid Ghannadi revin la Visuri la cheie după o pauză de un an, în care și-au dedicat timpul familiilor lor și proiectelor profesionale. Deși am mai multe proiecte în paralel și deși nu am un plan concret de a le organiza, am tare multă încredere că Dumnezeu mă va ghida pas cu pas și că locul meu acum este în echipa Visuri la cheie. Cu această hotărâre vine și o lecție pe care aș vrea să o transmit mai departe: niciodată să nu spui niciodată! La un moment dat, de dragul unei consecvențe, te-ai putea trezi blocat într-o anumită situație, iar statul pe loc înseamnă să-ți negi visurile. Am un sentiment frumos, de intimitate și căldură, ca și cum m-aș reîndrăgosti de un fost iubit cu care am rămas prietenă.”, a declarat cu emoție și bucurie Alina Vîlcu.

Omid Ghannadi este încântat de reîntoarcerea în proiectul care i-a adus nenumărate satisfacții și spune: ”Sunt foarte încântat să reiau activitatea la emisiune, după apariția fiicei mele. Fiind deja tatăl unui copil, știam ce implică asta și că va fi mare nevoie de mine acasă. Totodată, trebuia să îi fiu alături soției mele, care la rândul său își dedică viața copiilor și meseriei, încă de la nașterea primul nostru fiu. Odată cu nașterea celui de-al doilea copil, s-a <<născut>> și un al treilea, din pasiunea mea și a Alinei pentru designul interior, proiectul Inside Academy, la care ținem foarte mult. Acum, când atât fetița mea, cât și Inside au făcut primii pași singurei și se descurcă de minune, făcându-mă pe mine tare mândru, mă pot întoarce la emisiune să fac ceea ce mi-a plăcut atât de mult.”.

Laura Boghiu se alătură echipei Visuri la cheie în sezonul șase. Laura a absolvit Facultatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, este arhitect și designer de interior, are o experiență de opt ani în domeniu, timp în care a realizat nenumărate proiecte de arhitectură și design. Emisiunea Visuri la cheie reprezintă o provocare penrtu ea și este nerăbdătoare să pornească împreună cu echipa în această frumoasă călătorie. ”Sunt extrem de emoționată și fericită în același timp. Visuri la cheie este pentru mine o provocare uriașă, o experiență unică, și abia aștept să văd casele și să cunosc familiile pe care le vom ajuta. Îmi doresc să le aducem zâmbetul pe buze și speranța că vor avea o viață mai frumoasă tuturor celor la care vom ajunge în acest sezon. Îmi doresc foarte tare să vedem primele case predate și primele reacții de bucurie ale beneficiarilor.”, a declarat Laura Boghiu.

Cristina Joia continuă în sezonul șase să aducă bucuria în viețile unor oameni care nu au încetat să lupte pentru un trai mai bun și au rămas mereu uniți. Ea a declarat, entuziasmată și încântată de echipa din care face parte: ”Aștept cu nerăbdare și fluturi în stomac  noul sezon. Dragoș Bucur revine, Alina Vîlcu și Omid Ghannadi se întorc alături de noi în noul sezon și vor infuza echipa cu energie pozitivă, umor fain și  experiența sezoanelor trecute. Echipa se mărește cu noua colegă, Laura Boghiu, căreia toți îi urăm bun venit. Sunt convinsă că împreună, nu numai că vom împlini visuri, dar vom scrie povești frumoase și vom lega noi prietenii. Sunt recunoscătoare că am șansa să fac parte din acest proiect care te amprentează într-un anumit fel, scoțând la iveală  vulnerabilitatea și capacitatea de a empatiza a fiecăruia dintre noi, și că lucrez cu oameni atât de creativi și luminoși.”.

Și cu Valentin Ionașcu ne vom întâlni în continuare la Visuri la cheie. După un sezon în care a reușit să împlinească visurile unor oameni extraordinari, arhitectul este nerăbdător să ducă mai departe această poveste plină de emoție. ”Visuri la cheie este un proiect intens, foarte aproape de sufletul meu, care m-a făcut să râd, să plâng, să sper, să capăt încredere și, totodată, să văd din alt unghi realitatea din jurul meu. Încep cu entuziasm și cu multe experiențe acumulate alături de toți colegii. Alături de ei am trăit ca într-o a doua familie. De la toate familiile pe care le-am întâlnit am învățat că visurile nu pleacă niciodată, că ele se păstrează în sufletul nostru și dacă vrem să se îndeplinească, trebuie să le dăm aripi.”, a spus Valentin.

Adela Pârvu și Ciprian Vlaicu nu vor face parte din echipa Visuri la cheie în sezonul șase. Adela și Ciprian se vor dedica în perioada următoare proiectelor personale.

Filmările pentru sezonul șase Visuri la cheie au început, iar Dragoș Bucur și echipa sa au pornit la drum plini de entuziasm și dornici să vadă cât mai multe zâmbete pe chipurile oamenilor pe care-i vor cunoaște.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reality Show

Insula Iubirii: ”Ziceam că nu există dragoste la prima vedere și am ajuns să mă contrazic”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

În cel de-al cincilea sezon, care va avea premiera pe 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1, noi concurenți descoperă puterea irezistibilă a Insulei Iubirii și efectele acestui test de cuplu pe care ei înșiși l-au dorit.

Cu fiecare nouă generație, concurenții au fost mai ascunși sau mai antrenați, însă de fiecare dată, adevăratele intenții au ieșit la iveală. Oameni maturi, cu relații stabile, cu mize importante și care și-au jurat fidelitatea au plecat în aventura vieții lor, însă s-au lăsat vrăjiți de puterea ispitelor și au îngenunchiat în fața lor.

”Eu ziceam că nu există dragoste la prima vedere și am ajuns să mă contrazic eu pe mine până la urmă. Vreau să simt că sunt femeie”, va spune o concurentă aflată în Thailanda în mijlocul unei furtuni de gesturi și sentimente, de gânduri, trăiri și emoții. Cine este aceasta și cum i s-a schimbat complet viața, telespectatorii pot afla începând cu data de 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

Cu doi concurenți noi, strategiile din Ferma – Un nou început! sunt date peste cap

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

După ce săptămâna trecută a intrat Zmărăndescu în fermă, concurenții au mai avut parte de un șoc: Ioana revine și nu cu mâinile goale – ea îl aduce în concurs și pe Matei, actor și fotomodel căruia îi place să aibă parte de atenția tuturor fetelor. Dacă grija lui Moroșanu este că, dintr-o dată, mai au două guri de hrănit, restul concurenților se concentrează să găsească noi strategii pentru următoarele voturi.

În această seară, de la 21:30, concurenții se luptă cu ei înșiși, dar și pentru mâncare. Va fi un duel cum nu au mai avut până acum: vor trebui să caute indicii în pădure, împărțiți în două echipe. Vor reuși ei să facă echipă, să uite de orice conflict și să găsească toată mâncarea ascunsă în pădure? De asemenea, va urma și un duel de recompensă, în care fetele îi vor surprinde pe băieți cu…mișcările lor sexy.

Este timpul, din nou, ca cei 12 concurenți să voteze cei doi servitori care vor duce munca grea în săptămâna în care Zmărăndescu este fermier șef. Vor avea rezultatul așteptat calculele făcute și scandalurile din ultimele zile? Rămâne de văzut în această seară, în noua ediție Ferma – Un nou început!

Ediția Ferma – Un nou început! de săptămâna aceasta este disponibilă integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

Noi răsturnări de situație pe Insula Iubirii: ”Au fost absolut convinși că lornu li se poate întâmpla nimic”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Aparent pline de încredere, patru noi cupluri au vrut să se supună celui mai greu test de relație, în cel de-al cincilea sezon, care va avea premiera luni, 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1, însă unii au uitat curând trecutul pentru a îmbrățișa un prezent mult mai ispititor! 

”Cred că mulți dintre cei care au urmărit celelalte sezoane de până acum și sunt fani ai emisiunii au foarte mare încredere în ei și în partenerii lor, un lucru foarte bun de altfel, motiv pentru care sunt absolut convinși că lor nu li se poate întâmpla nimic. Astfel, se gândesc la experiența Insula Iubirii ca la un mod de a se bucura de o vacanță în Thailanda, fără vreo implicație pentru relația lor. Din păcate, lucrurile nu au stat chiar așa, așa cum se va vedea și în cel de-al cincilea sezon”, a spus prezentatorul Radu Vâlcan.

La doar cinci zile distanță de cea mai intensă experiență trăită, în cel de-al patrulea sezon, Insula iubirii a primit o nouă serie de concurenți dispuși să își expună relațiile. Astfel, în timp ce foștii concurenți încă încercau să învețe să trăiască de acum înainte cu consecințele faptelor lor, alte cupluri la fel de încrezătoare și de determinate să câștige lupta cu ispitele, au pornit pe drumul de 10.000 de kilometri convinși că iubirea lor va triumfa. Cu toate acestea, în cel de-al cincilea sezon, care va avea premiera pe 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1, Insula Iubirii este însă martorul unei situații unice în istoria sa! Cine sunt personajele principale și cum li s-au schimbat complet viața în doar câteva ore, telespectatorii pot afla începând cu data de 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending