Allan Pease vine la Cluj la sfarsitul lunii martie - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Spectacole

Allan Pease vine la Cluj la sfarsitul lunii martie

Published

on

Ati citit vreodata „Limbajul trupului”? Era o carte cu chenar verde pe care o citeam in vremea studentiei.  Stiati ca e scrisa de Allan Pease, expertul australian in limbajul rupului? Vestea cea buna este ca Allan Pease vine la Cluj. Se va afla la Cluj la sfarsitul lunii martie. Mr. Bodylanguage, cum i s-a dus vestea, ne va invata cum sa devenim un magnet pentru oameni.  Ce inseamna asta? Relatii mai bune si, implicit, bani mai multi.

Stiati ca cea mai mare pondere in cadrul unei conversatii, a unui speech, o are nu ceea ce spunem, nici cum spunem, ci cum facem?  Wxact. Comunicarea nonverbala cantareste mult mai mult decat cea verbala.

De pilda, este mai greu sa minti pe cineva daca te intalnesti cu persoana respectiva fata  in fata.  Pentru ca te „citeste”. E mult mai usor sa minti o persoana in scris sau telefonic.

Ceea ce facem cand vorbim cu cineva are o mare influenta asupra persoanei sau persoanelor cu care vorbim.

Semnalele ocilare, gestul cu palmele (dechise sau inchise) sau strangerea de mana pot dezvalui aspecte psihologice despre persoana cu care stam de vorba.  A stapani semnificatia lor si reactia ta la ele este o adevarata arta.

Allan Pease ne va dezvalui in data de 27 martie la Cluj cum sa devenim un magnet pentru alti oameni, mai exact cum s atrecem cu bine proba de foc din primele 60 de secunde sau 4 minute ale intalnirii cu cineva.  Pentru ca prima impresie conteaza. Si, de obicei, oamenii ii judeca pe ceilalti oameni pe baza aspectului exterior, dar si pe baza de stereotipuri.  Putem corecta prima impresie? Putem influenta perceptia persoanei?

Printre lucrurile pe care le puteti invata in cadrul evenimentului cu Allan Pease din Cluj-Napoca se numara: (1) cum sa ii faceti pe ceilalti oameni sa se simta importanti; (2) cum sa atrageti mai multi oameni valorosi in viata dumneavostra si )3) cum sa aveti relatii personale si profesionale mai bune. Si lista ar putea continua.

Pentru mai multe detalii despre acest eveniment, dati click aici.

Advertisement

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending