Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

In urma votului desfasurat via METALHEAD.ro, emisiunea “Alternative Nation” care poate fi urmarita la MTV Romania, a fost aleasa drept cea mai buna emisiune de muzica difuzata pe posturile de televiziune din Romania!

“Alternative Nation” este cea mai completa emisiune de muzica rock, underground, dar si alte stiluri conexe precum alternativ metal, hip-hop, electro sau punk, si este difuzata la MTV in fiecare duminica de la ora 23:00 si in reluare joi de la ora 00:00. Ea este prezentata de DJ Hefe si contine, pe langa interviuri in exclusivitate cu membrii unor trupe romanesti si straine, si informatii despre cele mai tari fenomene muzicale.

“Sincer sa fiu, ma mira, dar in acelasi timp parca nu sunt total surprins… Eram absolut sigur ca mai exista si oameni seriosi in Romania. Sper ca aceasta emisiune si succesul ei sa mai deschida putin ochii si interesul mass media si a publicului in general  pentru muzica alternativa.

Multumesc tuturor celor care sustin aceasta muzica si implicit aceasta emisiune, sperand ca prin ea sa ajutam la promovarea muzicii de calitate, dar si totodata sa dam sansa de a veni in emisiune si tuturor celor care cred ca s-au nascut in locul nepotrivit.”, declara DJ Hefe.

De-a lungul timpului, el i-a avut ca invitati pe Dekadens, Cheloo, Mark One, Vita de Vie, The Mood, The Amsterdams, Monojacks, Zob, Altar, Norzeatic, Dj Undoo, Cuantune, Silent Strike, Les Elephants Bizarre, Coma, Mediocracy, H8 sau Flogging Molly, Rob Halford (Judas Priest), Hatebreed, cu care a realizat interviuri.

 

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Facebook

IN Trending