Alyanna Lu și-a inspirat imaginea din anime-urile japoneze Manga
Connect with us

Life Style

Alyanna Lu și-a inspirat imaginea din anime-urile japoneze Manga

Published

on

E sexy și frumoasă și are un stil unic cu care își dorește să se impună pe piața muzicală din România. Alyanna Lu și-a inspirat imaginea din celebrele anime-uri japoneze Manga, având acasă o adevărată colecție de obiecte de păr asiatice adunate de-a lungul anilor. 

„Imaginea mea este inspirată din celebrele anime-uri japoneze Manga, este un look ce mă caracterizează: asiatic și zu-zu, așa ca mine, este parte din personalitatea mea. Acasă am o colecție întreagă de obiecte de păr asiatice adunate de-a lungul anilor. De obicei, în călătorii, oamenii cumpără magneți de frigider, eu cumpăr bețe pentru păr și nu numai. Ciorăpeii Manga și măștile de tot felul sunt doar o parte din micile mele nebunii pe care le mai colecționez”, a declarat Alyanna Lu, citată de wowbiz.ro.

Alyanna Lu a plecat în Spania acum zece ani, acolo unde a locuit până acum și până când și-a dat seama că nu poate trăi fără muzică. E pasionată de dans acrobatic și teatru muzical și a absolvit Școala de Arte în Spania.

Piesa cu care Alyanna Lu a intrat pe piața muzicală românească se numește „Go!”, compusă și produsă în Spania, împreună cu Noel Pastor, un producător de prestigiu care are 3 nominalizări la Grammy la activ. În Spania, cântăreața s-a lansat cu o piesă compusă în România de Mihai Ristea (We party every day).

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending