Connect with us

Eurovision

Alyosha vrea să atragă un semnal asupra încălzirii globale prin participarea la Eurovision 2010 (video)

Published

on

 

Urmând modelul Spaniei de anul trecut care s-a jucat de-a ,,Votăm, nu votăm”, Ucraina s-a jucat anul acesta de-a ,,Uite piesa, nu e piesa”. Acest model te asigură că nu vei câştiga Eurovisionul deoarece juriile taxează aceste indecizii

În Decembrie Ucraina anunţa că reprezentantul lor la Eurovision este Vasyl Lazarovich, iar pe 6 Martie au ales şi piesa – ,,I love you”, o piesă cam fadă cu care Ucraina sigur ar fi rămas în Semifinală. Toate bune şi frumoase până când s-au răzgândit şi au decis să schimbe piesă şi să organizeze o nouă Selecţie, care a fost câştigată de Alyosha cu piesa ,,To be free”. A doua zi a căzut bombă: Piesa ,,To be free” a fost descalificată de la Eurovision 2010 deoarece a fost făcută publică înainte de 1 Octombrie 2009. Aflată în această situaţie televiziunea Ucraineană a decis să aleagă o altă piesă a Alyoshei. În final a fost aleasă piesă ,,Sweet people”, care va reprezenta Ucraina în Mai, la Oslo.
Piesa este un pop-rock, cu un mesaj puternic, despre încălzirea globală şi despre efectele ei asupra generaţiilor viitoare. Videoclipul va fi în concordanţă cu mesajul piesei şi va fi filmat la Cernobîl.
Deşi are o piesă foarte bună, nu cred că Ucraina are mari şanse la victorie, iar în Finală se va califica la limită. Tot acest circ nu va avea o reacţie prea bună din partea fanilor Eurovision şi a juriilor.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Eurovision

Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat participarea la Eurovision 2019

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Consiliul de Administraţie (CA) al TVR a aprobat înscrierea României la cea de-a 64-a ediţie a Eurovision Song Contest (ESC), în limita bugetului aprobat pe anul 2019.

Potrivit calendarului stabilit de European Broadcasting Union (EBU), organizatorul competiţiei, lista finală a ţărilor înscrise urmează a fi anunţată la finalul anului. Anul viitor, competiţia muzicală va avea loc în Israel, în luna mai, după ce Netta a câştigat Eurovision 2018 de la Lisabona, cu piesa “Toy”.

Concursul Eurovision este cea mai importantă competiţie muzicală internaţională, organizată de EBU – cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. European Song Contest (ESC) se desfăşoară în fiecare an, începând din 1956. Show-ul este unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume, fiind transmis atât în Europa, cât şi în Australia, Asia şi Statele Unite.

Televiziunea Română, membră a EBU, este organizatoarea Selecţiei Naţionale şi participă la competiţia europeană din anul 1993.

Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem – Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi – Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu – Atena, 2006). Melodia românească cu cel mai mare punctaj obţinut în finala Eurovision (172 de puncte) este Tornero, interpretată de Mihai Trăistariu.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Netta Barzilai a ajuns la Tel Aviv. Câştigătoarea Eurovisionul a spart trofeul primit la Lisabona!

Published

on

Foto Credit: Getty Images
 

Câştigătoarea concursului Eurovision de anul acesta a ajuns acasă şi a fost întâmpinată de fani cu ovații, anunta Telejurnalul TVR. 

Imediat după ce a primit trofeul de sticlă, de emoţie, l-a scăpat pe jos şi l-a făcut ţăndări. Din fericire, însă, organizatorii aveau unul de rezervă, aşa că Netta Barzilai nu a plecat acasă cu mâna goală.

Încă de la aeroport, Netta a promis un mare concert, chiar diseară, la Tel Aviv, împreună cu mai mulţi artişti.

Mulţi israelieni sunt mândri de Netta şi spun că, în acest moment, e unul dintre cei mai importanţi ambasadori ai ţării.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Eurovision 2018 a fost castigat de Israel cu melodia “Toy”

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Israel a câștigat finala Eurovision 2018 de la Lisabona, Portugalia. Cântăreața în vârstă de 25 de ani, Netta Barzilai, a interpretat piesa Toy și a cumulat 529 de puncte. Pe locul al doilea şi al treilea s-au clasat Cipru, cu 436 de puncte, respectiv Austria, cu 342 de puncte.

Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, a câștigat finala Eurovision 2018, cu piesa ‘Toy’, pe scena Altice Arena din Lisabona, Portugalia.

Israelianca a fost marea favorită încă din săptămânile care au precedat semifinalele. Piesa ‘Toy’ este un apel la emanciparea femeilor împotriva tuturor formelor de hărţuire.

Israel a primit 529 de puncte.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending