Connect with us

Presa online

Am avut nevoie de perne auxiliare Nissan Terrano – am găsit, am cumpărat. Concluzii!

Published

on

perne auxiliare Nissan Terrano

Despre pernele auxiliare am auzit cu toții, deja nu mai sunt accesorii de care puțini știu. Este vorba de un set de accesorii menite să protejeze și să prelungească durata de viață a suspensiei deja existente a mașinii. Am avut nevoie de perne auxiliare Nissan Terrano și iată ce concluzii sunt din această poveste.

Sunt astfel de perne necesare?

Setul de perne auxiliare Nissan Terrano este util pentru proprietarii de SUV-uri care se confruntă cu sarcini grele sau terenuri dificile. Aceste perne auxiliare sunt un sistem de suspensie pneumatică suplimentară care se montează pe partea din spate a vehiculului. Acest sistem ajută la creșterea capacității de încărcare și la creșterea stabilității în timpul condusului.

Principala funcție a pernelor auxiliare este de a susține sarcini suplimentare pe partea din spate a vehiculului. Atunci când o sarcină grea este încărcată în mașină, vehiculul se poate apleca spre partea din spate, ceea ce poate duce la pierderea controlului asupra direcției și creșterea riscului de accidente. Cu pernele auxiliare montate, presiunea aerului din pernele suplimentare este ajustată pentru a compensa greutatea suplimentară și a menține o înălțime constantă a suspensiei.

În plus, pernele auxiliare ajută la creșterea stabilității vehiculului în timp ce rulează. Acestea reduc mișcarea laterală a vehiculului, ceea ce înseamnă că mașina se va comportă mai stabil și va fi mai ușor de controlat în viraje sau pe teren accidentat.

Pernele auxiliare sunt fabricate din materiale durabile și rezistente la uzură, cum ar fi cauciucul sintetic. Sunt proiectate să reziste și condițiilor extreme, cum ar fi temperaturi ridicate sau joase, ploi abundente sau zăpadă. În plus, sunt proiectate pentru a fi ușor de instalat și de utilizat, cu o gamă largă de opțiuni de presiune a aerului pentru a se potrivi cu nevoile fiecărui proprietar de vehicul. Astfel de perne sunt disponibile la un furnizor de încredere pe această nișă și anume PerneAuxiliare.

De ce să cumperi de la Perneauxiliare.ro

Acest furnizor dispune de seturi de perne auxiliare în kit complet, de marcă AirPower. Asta înseamnă că un kit de acest tip este necesar pentru a monta suspensie pe aer în partea din spate a mașinii. Pot face acest lucru cei care au mașini cu arcuri elicoidale. Asta pentru că pernele pe aer vor fi montate în interiorul acelor arcuri.

Despre montaj se poate spune că pentru cei care se pricep cât de cât ar putea să o facă și singuri. Furnizorul pune la dispoziție și suport tehnic pentru montaj, implicit parte video pentru o mai bună înțelegere a sistemului și cum trebuie el montat. De asemenea, tot de aici primești garanție valabilă 12 luni pentru fiecare kit cumpărat. Asta înseamnă că poți schimba produsul dacă în acest decurs se întâmplă să se defecteze, să se spargă. Este poate una din cele mai comune temeri. Ei bine nu sunt șanse, pentru că astfel de perne sunt realizate dintr-un cauciuc gros, rezistent la frecare și la alte acțiuni, la condiții meteo extreme, la îngheț. Ar putea să se uzeze timpuriu mai degrabă în funcție de stilul de condus.

Mai ales pentru cei care conduc pe trasee lungi, rulează pe drumuri accidentate și denivelate, pentru cei care doresc să își suplimenteze capacitatea de încărcare a mașinii pot apela la această soluție. Kitul comandat are preț fix, serviciul de livrare este unul cu acoperire națională. Așadar am putea spune că este destul de avantajos și cu un cost redus acest upgrade.

Pentru doritori, pagina furnizorului este perneauxiliare.ro.

Contact:

Str. Viitorului, Nr.8, Bl.H6, Sc.A, Ap.16, Suceava

0744 870 142 office.perneauxiliare.ro@gmail.com

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending