"Amactorie”, o nouă emisiune pe canalul de YouTube theXclusive - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

„Amactorie”, o nouă emisiune pe canalul de YouTube theXclusive

Published

on

Foto Credit: Kanal D

De vineri, 26 noiembrie, pe canalul de YouTube theXclusive, o nouă producție va avea premiera, gata să cucerească publicul, cu cele mai interesante și hazlii momente de comedie și stand-up. Astfel, pe lângă producțiile deja consacrate și urmărite în număr uriaș, în fiecare săptămână, utilizatorii online vor putea urmări „Amactorie”, o emisiune care îmbină perfect momentele de teatru cu cele de stand-up. 

Advertisement

Actorul Florin Frățilă este prezentatorul emisiunii, iar acesta îi va avea alături de el pe doi asistenți și invitați, actori amatori, alături de care vor face un show pe cinste. Cu un decor special, asemenea unei scene de teatru, invitații fiecărei ediții vor surprinde audiența cu momente unice de improvizație. 

Florin Frățilă, prezentatorul emisiunii online „Amactorie”, este absolvent al Facultății de Arte (Artele Spectacolului de Teatru), din cadrul Universității Hyperion, în clasa marelui profesor Virgil Ogasanu. După absolvire, Florin Frățilă a intrat în echipa teatrului „În Culise”, unul dintre primele teatre independente din București, unde a jucat în sute de spectacole.

A început să predea la vârsta de numai 25 de ani, devenind astfel unul dintrei cei mai de succes profesori de teatru pentru amatori, reușind astfel să schimbe parcursul profesional pentru mulţi dintre elevii săi. Astăzi, Florin Frățilă are 33 de ani și este pregătit să ofere aripi visului său, acela de a duce teatrul aproape de oameni și de a-l face accesibil publicului larg. „Teatru pentru oricine, teatru pentru tine”, acesta este motto-ul după care se ghidează Florin atunci când aduce în discuție teatrul independent „FF THEATRE” sau Academia de teatru „FF Academy”. 

Advertisement

Emisiunile de pe canalul de YouTube theXclusive reunește producții exclusive, precum „Duet cu Alexandra”, „În Oglindă”, „Muncă Grea”, „Well Done”, „Detectorul de minciuni”, „Fiță cu Adiță” și „Amactorie”. 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending