Amalia Enache o prezintă pe fetița ei, Alma, sâmbătă, la Ce se întâmplă, doctore? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Amalia Enache o prezintă pe fetița ei, Alma, sâmbătă, la Ce se întâmplă, doctore?

Published

on

Oana Cuzino va aduce în ediția de săptămâna aceasta Ce se întâmplă, doctore? informații despre nutriție și frumusețe și va vorbi cu Amalia Enache despre rolul de mamă.

La capitolul nutriție, atenția va fi îndreptată către ouăle de prepeliță. Internetul este plin de diete pe baza acestui aliment, care, conform recomandărilor, are multiple proprietăți terapeutice și nutritive. Ouăle de prepeliță sunt foarte bune, dar doar pe post de combustibil pentru organism. În schimb, pentru un plan pe termen lung trebuie luată în considerare diversitatea alimentară, cu produse cât mai naturale.

 

Sâmbătă, de la ora 10:30, echipa emisiunii va încerca să descifreze etichetele deodorantelor. Înainte de a face orice achiziție, trebuie știut faptul că pe suprafața corpului uman există o bacterie care se opune în mod natural mirosului neplăcut. Acest organism este înlăturat extrem de ușor prin folosirea unui săpun fără PH neutru. Așadar, pentru rezultatele așteptate trebuie ales întâi săpunul corespunzător și abia apoi deodorantul.

amalia-enache

 

Tot sâmbătă, invitata Oanei Cuzino va fi Amalia Enache, care va povesti plină de emoții despre fetița ei și despre perioada în care o aștepta să vină pe lume. Cum se descurcă Amalia în rolul de mamă și care sunt activitățile zilnice ale ei și ale micuței Alma vom afla de la ora 10:30.

 

Foto Credit: PRO TV

Advertisement

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending