Amalia Nastase și Amalia Nastase Communications se ocupă de comunicarea grupului Mengotti în România

0
713

Amalia Năstase și Amalia Nastase Communications anunță începerea parteneriatului pe comunicare cu grupul italian Mengotti.

Agenția Amaliei Năstase va derula atât activități specifice de PR și de media relations, cât și de event managament și de brand reputation management pentru grupul italian și brand-urile din portofoliul acestuia. Parteneriatul face parte dintr-un proces strategic de creștere a grupului de modă în relația cu clienții și partenerii săi, precum și cu media din Romania.

“Amalia Năstase și agenția pe care o conduce ca Managing Partner sunt cei mai importanți jucători din domeniul comunicării pentru branduri de lux și high-fashion din România. Experienta și succesul în comunicarea pentru nume mari din topul industriei  ne-o recomandă ca pilon cheie pentru creșterea reputației grupului nostru pe piață. Avem certitudinea că împreună cu Amalia Năstase vom reuși să creștem brandul Mengotti în România la nivelul înalt de recunoaștere al tuturor brand-urilor de modă celebre care au avut plăcerea de a lucra cu ea și cu agenția sa. Parteneriatul e o plăcere și o oportunitate pentru mine, pentru firmele noastre și pentru colaborarea noastră”, a declarat Adriano Mengotti, proprietarul lanțului de magazine din România.

Colaborarea cu grupul italian Mengotti este fundamentată pe excelența serviciilor de comunicare premium pe care Amalia Năstase Communications le-a pus de-a lungul timpului la dispoziția clienților de prestigiu – din domeniul modei și al luxului – aflați în portofoliul agenției.

“Parteneriatul cu Mengotti este o onoare pentru noi: pe de o parte, pentru că ne confirmă și celebrează experiența în comunicarea luxury și fashion, pe de altă parte pentru că reflectă tradiția ageției în materie de servicii exclusive pentru brand-uri de prestigiu. Suntem încrezători că împreună cu Mengotti Romania vom scrie o nouă poveste reputațională de succes care să onoreze tradiția grupului italian atât în țara noastră, cât și în cea de origine”, a adăugat Amalia Năstase, Managing Partner Amalia Nastase Communications.

Mihai Știrbu este Senior Editor și îi poți scrie la mihai.stirbu(a)radardemedia.ro

Comentarii