Amanți francezi, rockstars și eLove, weekendul acesta, la TV5MONDE - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Televiziune

Amanți francezi, rockstars și eLove, weekendul acesta, la TV5MONDE

Published

on

RadarDeMedia.ro prezintă o selecție a programelor difuzate în acest weekend de postul de televiziune TV5MONDE. Vizionare plăcută!

Vineri-sâmbătă, 24-25 aprilie, de la ora 01.00 (90 min.)

E-LOVE

Când iubitul o părăsește pentru o femeie mai tânără, Paule, o profesoară în vârstă de 50 de ani, simte că viața i s-a întors pe dos. Pentru a o ajută să depășească acest moment, sora ei o înscrie pe un site de online dating.

Regia: Anne Villacèque (Franța, 2010)
Scenariul: Sophie Fillières, Anne Villacèque, Dominique Baque
Cu: Anne Consigny (Paule), Antoine Chappey (Alex), Carlo Brandt (Opale), Carole Franck (Rachel), Serge Renko (Olivier), Maher Kamoun (Mounir), Rebecca Marder (Nina)
Genul: comedie
Palmares: Premiul pentru Cea mai bună interpretare feminină (Anne Consigny), Festivalul de film de la Luchon, 2011
Nerecomandat copiilor cu vârsta mai mica de 10 ani.
Petru trailerul fimului, click aici.

Sâmbătă, 25 aprilie, de la ora 22.00 (114 minute)

LE GRAND SHOW

O emisiune excepțională, prezentată de Michel Drucker și dedicată integral unui artist care va face special pentru această producție televizată « son grand show ». Bineînțeles, vor fi invitați speciali și surprize numeroase.

Julien Clerc

Cu ocazia noului său album, Partout la musique, Michel Drucker îl întâmpină sâmbăta aceasta pe Julien Clerc și îi organizează un Grand Show unic. Julien Clerc va interpreta alături de invitații săi câteva dintre piesele sale celebre, dar și o selecție din melodiile de pe noul său album, fără a uita marile hituri clasice francize.

Invitați: Julien Clerc, Johnny Hallyday, Alain Souchon, Laurent Voulzy, Zaz, Véronique Sanson, Carla Bruni, Maxime Le Forestier, Adrien Gallo etc.

Prezintă: Michel Drucker

Anul: 2013

Episodul: 9 / 13

Pagina emisiunii pe site-ul TV5MONDE, aici.

Duminică, 26 aprilie, de la ora 22.00 (104 minute)

LES AMANTS DE MONTPARNASSE (MONTPARNASSE 19)

Montparnasse, anii 1920. Tânărul Modigliani, al cărui geniu era încă nedescoperit în acea vreme, își îneacă amărăciunea în alcool. În curând o va întâlni însă pe Jeanne, și va începe să se bucure de viață. Va începe să lucreze la un proiect expozițional imens, ajutat de iubita sa. Apar din nou eșecurile, repetate, iar Modigliani se întoarce la vechile modalități prin care le făcea față…

Regia: Jacques Becker (Franța, 1958, film alb-negru)

Cu: Gérard Philipe (Modigliani), Lilli Palmer (Béatrice), Anouk Aimée (Jeanne), Lino Ventura (Morel), Léa Padovani (Rosalie), Gérard Séty (Léopold Sborowsky), Lila Kedrova (Mme Sborowsky)
Genul: dramă, biografic

Pentru trailerul filmului, click aici.

Foto credit: Jean-Claude Moireau / Agat Films

CITESTE SI:

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending