Connect with us

BAZAR

Ambasad’Or Events – desemnată cea mai Glamorous Locatie de evenimente la Targul de nunti Mariage Fest 2016

Avatar

Published

on

Targul de nunti Mariage Fest a reunit cele mai importante companii din industria nuntilor pentru cea de-a 20-a editie a anului 2016. Ambasad’Or Events a fost desemnata una din cele mai glamuroase locatii de evenimente din Romania.

In urma unui studiu s-a demonstrat ca pentru o nunta medie sunt necesare aproximativ 250 ore de pregatire. Planificarea nuntii si evenimentele care apar pana in ziua nuntii tale pot fi foarte stresante, insa, trebuie sa fii sigur ca ziua nuntii tale va fi cea mai spectaculoasa zi din viata ta. Alegerea unui wedding planner te poate ajuta in desfasurarea intregului eveniment, totodata, acesta va avea grija ca tu sa nu te confrunti cu potentialele probleme care pot aparea pe parcursul oricarui eveniment. Pornesti de la idei marete, creionezi povestea evenimentului tau, iar, wedding planner-ul se va asigura ca le va transpune in realitate conform asteptarilor tale.

Omul de afaceri, Nicusor Stan, a fost desemnat cel mai bun wedding planner al anului 2015 . Asa cum era de asteptat, afaceritsul si-a facut prezenta si in cadrul cele de-a 20-a editii a Targului de nunti, Mariage Fest, unde Ambasad’Or Events a fost desemnata cea mai Glamorous locatie de evenimente a anului 2016. In ceea ce priveste perspectiva anului in curs, in materie de culori, texturi, dar si de materiale de constructie, omul de afaceri, Nicusor Stan, recomanda:

“Culorile anului 2016 sunt rozul pal, albastrul marin, inclusiv derivatele acestora, totodata, cuprul poate fi considerat tendinta anului in curs, in ceea ce priveste materialele de constructie”, a afirmat omul de afaceri, Nicusor Stan.

Privitor la organizarea unui eveniment si tot ce presupune acesta, Nicusor Stan, este de parere ca un weeding planner nu trebuie sa ia decizii in locul tau ci doar sa te ghideze si sa asiste in alegerile pe care le faci, totodata un wedding planner va scuti din timpul tau si te va ajuta sa obtii maximum posibil, incadrandu-te in bugetul propus.

“De asemenea, recomand cuplurilor sa isi urmeze punctual fisa evenimentului cu ajutorul unui wedding planner specializat, pentru ca lucrurile sa decurga conform asteptarilor. Implicarea mea in organizarea unui eveniment este de 120 %, ofer consiliere cuplurilor pentru evenimentul lor in totalitate, de la semnarea contractului pana la ziua evenimentului. Este o responsabilitate semnificativa pe umerii mei, nunta reprezinta evenimentul cel mai important din viata unor tineri care trebuie sa fie unul de neuitat. La Ambasad’Or Events, evenimentele au o tematica aparte si sprijinim intru totul acest lucru. De exemplu, o tematica memorabila care s-a dovedit a fi o reala provocare, atat pentru mine, cat si pentru echipa mea, a fost cea a nuntii lui Connect’R, pe care am pus-o in practica pana la ultimele detalii”, a mai adaugat omul de afaceri, Nicusor Stan.

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending