Ambasad’Or Events, din nou gazda celui mai important eveniment fashion al anului – Bucharest Fashion Week 2015 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

Ambasad’Or Events, din nou gazda celui mai important eveniment fashion al anului – Bucharest Fashion Week 2015

Published

on

 

Bucureștiul devine, pentru o săptămână, capitala modei, iar Ambasad’Or Events devine nucleul acesteia începând cu 1 decembrie 2015, când se dă startul celui mai important eveniment monden al anului – ediția cu numărul XXIV a Bucharest Fashion Week.

Timp de 6 zile, 1-6 decembrie, se vor derula evenimente ce vor reuni nume de top ale industriei fashion din România și nu numai, dar și ale industriei fotbalului românesc: Gala Fotbalului Românesc, Miss România, Top Model România și Romanian Fashion Awards.

Astfel, aproximativ 50 de prezentări de modă ale unor nume de top ale industriei fashion mondiale, dar și brand-uri cu renume și tineri cu potențial vor face din capitala noastră centrul mondial al modei; vor fi prezenți creatori de modă cu cele mai noi colecții din Italia, Franța, Spania, Portugalia, SUA, Germania, Olanda, Republica Moldova, Ungaria și, bineînțeles, România. Mai mult decât atât, Gala Fotbalului Românesc, aflată la cea de-a XIX-a ediție, va dezvălui numele antrenorului anului, arbitrului anului, dar și fotbalistului anului 2015. Miss România și Top Model România vor evidenția cele mai frumoase și talentate domnișoare românce, cele două evenimente fiind deja tradiție a Bucharest Fashion Week, de-a lungul timpului. Nu în ultimul rând, Romanian Fashion Awards premiază designerii și specialiștii din industria de modă românească , dar și jurnaliștii de specialitate care s-au remarcat de-a lungul acestui an.

Așadar, Bucharest Fashion Week se va desfășura la Ambasad’Or Events (Drumul Odăii, 34-36, Otopeni) între 1-6 decembrie și va fi transmis live pe site-ul fashiontvromania.com și bfashionweek.com.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending