Ambasad’Or Events, singurul salon de evenimente din Romania ce detine autorizatie ISU pentru peste 1000 de persoane - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Business

Ambasad’Or Events, singurul salon de evenimente din Romania ce detine autorizatie ISU pentru peste 1000 de persoane

Published

on

In ultimii 2 ani, tot mai multe locatii de evenimente s-au inchis sau au fost nevoite sa isi micsoreze capacitatea, intrucat nu au reusit sa obtina toate avizele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. Exceptie face insa centrul de evenimente Ambasad’Or Events din Otopeni, acesta fiind singurul salon din tara ce detine autorizatie ISU pentru 1000 de persoane.

“Tin foarte mult la businessul meu, insa la fel de mult tin si la clientii mei. De aceea, am preferat sa fac o investitie un pic mai mare pentru a putea sta linistit cand vine vorba de siguranta clientilor si a angajatilor Ambasad’Or Events. Sunt un om care respecta oamenii, sunt un om cu frica lui Dumnezeu. Iar acest lucru se vede in tot ce inseamna afacerea mea. Imi doresc ca oricine imi trece pragul sa fie multumit, dar multumit prin transparenta si siguranta”, a declarat Presedintele Ambasad’Or Events, domnul Nicusor Stan.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending