Ambasad'Or Home , desemnat cel mai bun proiect imobiliar al anului 2017 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Spectacole

Ambasad’Or Home , desemnat cel mai bun proiect imobiliar al anului 2017

Published

on

Seara trecuta, la Gala Premiilor Casino Life & Business Magazine, Ambasad’Or Home, ansamblul rezidential dezvoltat de Nicusor Stan in Otopeni, a primit premiul pentru “Cel Mai Bun Proiect Imobilar al Anului”.

 

“In acest an, am pornit pe un nou drum, intr-un domeniu total diferit fata de cel al organizarii de evenimente. Proiectul Ambasad’Or Home este o provocare pentru mine si doresc sa transpun eleganta specifica Ambasad’Or in zona imobiliara, creand apartamente de calitate la preturi eligibile pentru Prima Casa.  Feedback-ul este unul foarte bun si suntem convinsi ca Ambasad’Or Home va fi un adevarat succes”, a declarant Nicusor Stan.

 

Nu este prima data cand afaceristul primeste un premiu pentru complexul sau rezidential. In urma cu o luna, acesta a mai luat un trofeu in cadrul Galei Radar de Media, pentru ”Cel mai bun proiect în Real Estate”.

 

Printre laureatii galei s-au mai numarat emisiunea Cronica Carcotasilor, dar si Nicolae Voiculet.

Ambasad’Or Home este un complex rezidențial situat în Otopeni, la granița cu sectorul 1. Este o investiție 100% românească, la standarde occidentale, ce cuprinde 140 apartamente, cu două și trei camere.

 

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending