Ambasad’Or Home revolutioneaza industria imobiliara! Aprtamente mobilate si utilate complet! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ȘTIRI

Ambasad’Or Home revolutioneaza industria imobiliara! Aprtamente mobilate si utilate complet!

Published

on

Ambasad’Or Home, cel mai luxos complex imobiliar din Nordul capitalei vine cu o propunere inedita pentru clienti – Apartamente mobilate si utilate complet. Astfel, complexul isi asteapta clientii cu 5 apartamente cu 2 camere, decomandate premium si mobilate lux, iar este bucataria utilata complet, pretul fiind de 1150 Euro/mp. 

“Este o cerere noua pe piata! Clientii cauta sa se mute in apartamente “la cheie”. Nu mai vor sa treaca prin corvoada cumpararii si alegerii mobilierului sau a electronicelor si electrocasnicelor. Este o nevoie pe care noi dorim sa o acoperim si sa le oferim oamenilor o experienta noua” a declarat Domnul Nicusor Stan, Presedintele Ambasad’Or.

Ambasad’Or Home este ansamblul rezidential pe care l-ai asteptat, localizat în nordul Bucurestiului, in Otopeni, la granița cu Sectorul 1 cu acces facil catre marile centre comerciale, aeroport, zona de birouri. Ambasad’Or Home este investiție 100% românească, ce cuprinde 140 apartamente decomandate, cu două și trei camere, locuri de parcare supraterane si o cocheta gradina interioara perfecta pentru promenade si relaxare.

Regimul redus de inaltime, P+4, confera ansamblului un grad sporit de siguranta. Stuctura de rezistenta este asigurata de cadrele de beton armat, confortul termic si acustic fiind asigurat de catre inchiderile exterioare cu caramida, termosistem si tamplaria PVC cu 6 camere cu geam tripan.

Astfel, complexul isi asteapta clientii cu apartamente cu 2 camere mobilaye si cu bucataria utilata complet, preturile find foarte accesibile.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending