marți, februarie 27, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăȘTIRITimp LiberAmbasad’Or Versailles, cea mai exclusivistă locație din București?

  Ambasad’Or Versailles, cea mai exclusivistă locație din București?

  Se pare că salonul de evenimente al omului de afaceri Nicușor Stan a promis mult încă de la capul locului. Comparația făcută între unul dintre cele mai luxoase și interesante palate ale lumii și Ambasad Or, evident a generat așteptări înalte ale publicului, pe care, evident domnul Stan s-a asigurat că le va atinge.

  Wedding planner-ul a declarant de mai multe ori că scopul principal al noului concept Ambasad Or Versailles, este reprezentat de combinarea a două mari direcții, anume, ajutarea tinerilor de a-și împlini destinele prin iubire, dar și învierea stilului baroc al monahiei franceze. În ceea ce privește saloanele și stilul în care sunt decorate și amenajate, s-a realizat o reinterpretare contemporană a barocului venit de pe filieră franceză cu elemente roco. Și cum orice palat are poveștile sale, la fel si Ambasad Or Versailles-ul are o serie de filmulețe de prezentare care alcătuiesc întreg basm. Astfel săptămânal apare câte un clip video pentru fiecare element care intră în menținerea atmosferei franceze. Un exemplu de astfel de element sunt scările de la intrarea principal.

  Grădina se termină cu două scări laterale dim marmură ce se unesc la mijloc și formează un platou ce amintește încă odată de balcoanele Versailles-ului, unde tinerii nobili își depuneau jurămintele. Desigur ele pot avea și o altă interpretare. Statuetele feminine de pe scări fac trimitere și la recepțiile care erau date la palat în sezonul căsătoriilor, când tinerele fete, însoțite de mamele lor, așteptau să fie curtate și cerute în căsătorie de cel mai chipeș dintre bărbații de la curte.
  Dacă interesul va fost stârnit, găsiți mai multe astfel de prezentări pe paginile oficiale ale locației Ambasad Or Events, dar și pe paginile personale de socializare ale omului de afaceri Nicușor Stan.

  Lucian Zavoianu -Reporter

  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

  Lucian Zavoianu -Reporterhttps://www.radardemedia.ro
  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente