AMDSchool va participa la festivalul "Lebada de Cristal" - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

AMDSchool va participa la festivalul „Lebada de Cristal”

Published

on

Deschisa de cateva luni, Academia de Muzica si Dans – AMDSchool se afla intr-o continua ascensiune. Astfel, o parte din elevii academiei vor participa sambata, 2 aprilie, la Concursul National de Dans Clasic si Contemporan “LEBADA DE CRISTAL”, editia a IV-a, ce va avea loc la Palatul National al Copiilor din Bucuresti.

Scopul Concursului de Dans Clasic si Contemporan “Lebada de cristal” este de a aduce in atentia comunitatii frumusetea dansului cult si rolul sau in educatia estetica a tinerilor.

Pentru acest eveniment, AMDSchool a pregatit cele mai frumoase si inedite costumatii.

Scoala de muzica si dans AMD tine cursuri de dans si muzica pentru toate varstele. Exista clase pentru toate tipurile de dans si pentru toate instrumentele muzicale. Clasele se formeaza dupa inscrierea unui numar divers de cursanti pentru fiecare clasa. In timpul anului scolar AMD desfasoara program AFTER-SCOOL pentru elevii in clasele primare.

„Misiunea noastra este sa ajutam la crearea unei societati mai bune, mai educate si ne oferim tot suportul in educarea, formarea culturala si sportiva a cursantilor nostrii,in special copiii!”, a declarat Viorel Chivu, fondatorul AMDSchool.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending