miercuri, februarie 21, 2024
More
  AcasăENTERTAINMENTAmely lanseaza piesa "La Sorti"

  Amely lanseaza piesa „La Sorti”

  Amely, pe numele ei real Ene Ana Maria Emilia, lanseaza piesa „La Sorti”, al doilea single dupa „Iarta-mi vina”.

  „În luna Aprilie anul acesta 2023  eram invitată la Pro TV  la Vorbește Lumea, cu piesa „IARTĂ-MI VINA ” Vlad Popescu se uita la emisiune la tv la  Vorbește Lumea și m-a văzut   că transmit multă emoție atunci când cânt. Mi-a spus când ne-am văzut la studio la Sicvrio. Mă știa, dar nu mai știa de unde mă cunoaște. Noi ne urmăream pe rețelele de socializare de multă vreme. Între timp, el a postat despre un curs de songwriter și i-am spus mamei că mă duc să mă înscriu la curs. Atunci când ne-am întâlnit la studiou la Sicvrio ne-am readus aminte de unde ne cunoaștem. Revederea a fost după 8 ani cu producătorul Vlad Popescu. Acum 8 ani Vlad Popescu lucra la studio-ul unde era școala Lorei de canto. Eu făceam ore de canto acolo cu Mădălina (Veverita) de acolo ne știam din luna octombrie 2015.Cu el înregistrăm piesele pe  care le cântăm de crăciun și cu ceilalți colegi. Și primul meu cover înregistrat de Vlad a fost în 2016. În luna Iunie anul acesta am început cursul de songwriter timp de 8  săptămâni în fiecare sâmbătă. Când nu aveam curs aveam sesiune cu Vlad Popescu și cu cei care fac parte din echipa Sicvrio ,așa s-a născut această piesă „LA SORȚI „. Mă bucur că lucrez cu un  producător muzical ca Vlad Popescu este super talentat și îți transmite o energie foarte bună.”, a declarat Amely.

  SICVRIO este un hub de creație al cărui nucleu principal îl reprezintă producția muzicală. Studioul a fost înființat în anul 2020 de Vlad Popescu, producător, songwriter și artist. Structura SICVRIO este formată din 5 studiouri echipate complet și un studio dedicat pentru creație în care lucrează o echipă de oameni talentați.  Pasiunea și dedicarea sunt două din atuurile echipei.   Fiecare sesiune începe mai întâi prin cunoașterea artistului pentru ca mai apoi rezultatul să fie unul “croit” pe stilul și dorința acestuia. 

  Amely a făcut parte și din trupa 6TEEN timp de 3 ani la Sprint Music unde trupa a avut succes cu piesele lor. Piesele erau scrise de Madalina Dumitru( Mellina care le era și managera lor ) și ultima piesă 1 2 3 era scrisă de Ralflo de la Alb Negru. Trupa 6TEEN s-a destrămat în Octombrie 2022. Asa că Amely a luat calea de a cânta pe cont propriu unde are succes și de oameni minunați. Pe lângă muzică Amely lucrează  la un salon de  hair styling ca asistent de stilist cu  Olga Barcari. Pe mana lor  s-au lăsat numeroase vedete : Gina Pistol, Adda, Carmen Minune  etc.

  Lucian Zavoianu -Reporter

  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

  Lucian Zavoianu -Reporter
  Lucian Zavoianu -Reporterhttps://www.radardemedia.ro
  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente