Connect with us

ENTERTAINMENT

Amely și Dj Netaniel – Remix – Rămas Bun – Piesa Rămas Bun a ajuns internațional pe YouTube Deep House Natural și Music Majestic și radiouri

Published

on

Reclame

Amely,  pe numele ei real Ene Ana Maria Emilia are 22 de ani și 4 luni . 

Anul acesta de ziua ei de naștere pe 20 februarie 2024 a lansa cea de a treia piesă din cariera ei de artist independent, „Rămas Bun” care a fost lansată pe canalul de YouTube Sicvrio. 

Anul acesta Amely  a pozat și pentru o revistă exclusiv cu copertă CelebriTime Magazine , By Daniela Sala. 

De curând pe 8 mai 2024, Amely, a apărut într-un interviu de  la Observatorul de la ora 12:00 alături de mama ei Ene Marta, cu o poveste de viață cum ar fii Bullyingul, despre cariera ei muzicală după destrămarea trupei 6teen în care a făcut parte 3 ani de zile cu casa de discuri Sprint Music, și despre lansarea piesei Rămas Bun, despre jobul unde  muncește ca hair stylist cu Olga Barcari. Interviul a fost realizat de Raluca Badică, pe această cale Amely îi mulțumește foarte mult pentru acest interviu care a contat foarte mult pentru ea. 

Între timp piesa ușor, ușor, a devenit un pic cunoscută, și a crescut pe YouTube organic.

Până într-o zi când a fost contactată pe instagram pe 12 Mai 2024 de Netaniel pe numele lui real Netaniel Pușcaș, este din orașul Jibou Sălaj și are 26 de ani, în 

 care a întrebat-o dacă vrea s-ai facă un remix la piesa Rămas Bun pentru că îi place foarte mult această piesă.  Ușor, ușor piesa a început să fie pe radiourile din BULGARIA, RUSIA, OLANDA ,IRLANDA, GRECIA, GERMANIA etc piesa Remix 1.Amely și  Netaniel se găsește pe canalele de YouTube  „AMELY × NETANIEL  RĂMAS  BUN (ORIGINAL REMIX)”   

2.”DEEP HOUSE NATURAL”

3.”MUSIC MAJESTIC” . 

În curând va fi difuzată și la radio din  LDN–EGG LONDON  NIGTHCLUB. 

Până acum piesa Remix RĂMAS BUN se tine în top de 2 săptămâni în Olanda „TALENT POOL CHART DEEP HOUSE”

Acum o săptămână piesa Remix RĂMAS BUN a început să fie dată de Dj.Crystino pe numele lui real Cristi Balaban din Galați de la radio 5 FM să pună piesa pe ripit la radio și la evenimente private , unde a avut succes.

Amely pe această cale le mulțumește foarte mult , lui Netaniel și Dj.Crystino , Deep House Natural și Music Majestic pentru toată implicarea lor și pentru că le-au plăcut foarte mult această piesă și că au avut încredere în mine. 

De  curând Amely a filmat alături de părinții ei Ene Serban Florin și Ene Marta ,în care toți trei au un  rol principal într-un videoclip pentru noua piesă de a lui ȘISU și Macanache, filmarea s-a făcut la ei acasă. 

Pe 7 iunie a avut un mic concert la 

THE PUB UNIVERSITATII.

În curând Amely și cu profesoara ei de canto Maria Stepovenco vor prezenta un nou format de emisiune online pe YouTube  care se va numii „STRIGATUL UNUI ARTIST LA ÎNCEPUT DE DRUM” Numele acestui format este dat de mama ei Ene Marta.

Această emisiune este în colaborare cu Anton Bangaci  și colaboratori lui Marius Dragne și  Eduard Chircă în care Anton Bangaci este realizatorul acestui potcast „ÎN SPATELE CORTINEI”  

Amely își dorește foarte mult să aibe concerte și să cunoască un manager de concerte ca  muzica ei să ajungă cât mai ușor la public.

Advertisement

Pe Amely o puteți găsi pe YouTube, instagram This.is.amely, Facebook artist This.is.amely, Facebook  Ana Maria Ene și pe Tik Tok This.is.amely. 

Pe Netaniel îl puteți găsi pe instagram Netaniel–Music Producer 🎧Dj

Facebook Netaniel Pușcaș. 

Pe instagram 🎧Dj.Crystino (Cristian Balaban)

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV3 zile ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV5 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show5 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV5 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show5 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni6 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Serialeo săptămână ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiuni2 săptămâni ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending