Connect with us

ALL MEDIA

Amendă record pentru postul de televiziune Estrada TV. Sancţiunea a venit din cauza “terapeutului” Stelian Fulga!

Published

on

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis joi să amendeze postul de televiziune Estrada TV cu o amendă record de 100.000 de lei (jumătate din amenda maximă posibilă, potrivit legii după care funcţionează CNA), se arăta într-un comunicat de presă, remis, RADAR DE MEDIA.

Postul de televiziune deţinut de Estradă TV SRL (Valentin Iliescu (50%) şi Mădălina Iliescu (50%)) a fost amendat din cauza promovării unor reţete şi tratamente cu plante de către Stelian Fulga care s-a prezentat în emisiuni ale televiziunii ca fiind “terapeut şcolit de călugării shaolin”.

În mai multe emisiuni prezentate la postul de televiziune Estrada TV, “terapeutul” Stelian Fulga recomanda mai multe tratamente naturiste care, după cum a spus acesta, vindecă boli grave, precum hepatita B şi cancerul. În urma difuzării acestor emisiuni, Consiliul a primit şi o serie de reclamaţii, notează Mediafax.

Membrii Consiliului au spus că modul în care a fost făcută promovarea tratamentelor naturiste de către Stelian Fulga în respectivele programe a încălcat mai multe articole din legislaţia audiovizualului. De asemenea, programele de teleshopping nu au fost marcate aşa cum impune legislaţia audiovizualului.

Comentarii

comments

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending