ALTE AMENZI | Kiss FM şi Radio ZU, amendate de CNA din cauză că nu au difuzat textul unor sancţiuni grave - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

ALTE AMENZI | Kiss FM şi Radio ZU, amendate de CNA din cauză că nu au difuzat textul unor sancţiuni grave

Published

on

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, joi, să amendeze Kiss FM, cu 5.000 de lei, şi Radio Zu, cu 2.500 de lei, din cauză că nu au difuzat de câte trei ori, aşa cum impune legislaţia audiovizualului, textele unor decizii de sancţionare aplicate de Consiliu, cum se arata intr-un comunicat al acestuia.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, pe 6 iunie, somarea publică a postului Radio Zu, pentru publicitate mascată la Doncafe şi Maybelline, precum şi a postului de radio Kiss FM, pentru difuzarea unor programe care pot afecta dezvoltarea fizică, mentală sau morală a minorilor.

Asa cum arata sursa mediaaddict.ro, membrii CNA au constatat că Radio Zu a difuzat doar de două ori textul sancţiunii în intervalul de 24 de ore de la comunicare, în timp ce Kiss FM a difuzat doar o dată textul sancţiunii în respectivul interval.

Astfel, la propunerea membrului CNA Monica Gubernat, Consiliul a decis cu unanimitate de voturi să amendeze Kiss FM cu 5.000 de lei şi Radio Zu cu 2.500 de lei.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending