Connect with us

AUDIENȚE TV

America Express, din nou lider de piață. Diseară, Irina Fodor pune în joc cuferele

În minutul de aur 22.12, emisiunea a fost urmărită de aproape 1,7 milioane de telespectatori următra America Express

Published

on

Foto Credit: Antena 1
Reclame

Ieri seară, la America Express, cele 3 echipe rămase în competiție au început cea mai amplă misiune în Barranquilla, orașul în care se desfășoară al doilea cel mai mare carnaval din lume: organizarea propriilor parade inspirate de celebrul eveniment din această localitate.

Punctul culminant al acestei misiuni urmează în această seară, când concurenții vor fi jurizați de prestigioși judecători locali. Seara va continua cu prima dintre cele trei curse la capătul cărora Irina pune în joc cuferele rezervate echipei care ajunge pe ultimul loc. Așadar, numărătoarea inversă spre eliminarea de dinaintea luptei finale începe în această seară!

Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:28-23:55, ediția America Express de ieri seară a fost prima opțiune a telespectatorilor pe toate segmentele de public. Astfel, reality show-ul a obținut, pe tronsonul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 8.9 puncte de rating și o cotă de piață de 29%, în timp ce următorul clasat, Pro Tv, înregistra 5.7 puncte de rating și o cotă de piață de 18.7%.

La orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 8 puncte de rating și 21.3% cotă de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 6.1 puncte de rating și 16.2% cotă de piață. La nivel național, America Express a ocupat primul loc în topul audiențelor, cu 7.2 puncte de rating și 19.4% cotă de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 6.6 puncte de rating și 17.8% cotă de piață. În minutul de aur 22.12, emisiunea a fost urmărită de aproape 1,7 milioane de telespectatori. 

Drumul celor 3 echipe din competiția America Express către Marea Finală se dovedește din ce în ce mai complicat. Ieri seară, concurenții s-au confruntat cu prima parte a celei mai ample misiuni: organizarea propriului carnaval inspirat de celebrul eveniment din Barranquilla, cea dintâi provocare fiind bugetul pentru o asemenea manifestare extravagantă.

De la un concert susținut pe străzile orașului de Andreea Bălan și Andreea Antonescu la caricaturile realizate de Cătălin Bordea și delicioasele chiftele cu care Chef Scărlătescu i-a impresionat pe localnici, concurenții și-au folosit talentele pentru a strânge banii necesari, purtând în tot acest timp costume populare românești. Una dintre echipe a beneficiat, însă, de un avantaj considerabil. Este vorba despre Cătălin Bordea și Nelu Cortea, care au descoperit ce premiu ascundea ultimul Joker al acestui sezon câștigat de ei pe plaja de la Marea Caraibilor: cei doi au primit bani în plus pentru bugetul carnavalului și alte două costume populare, pe care le-au vândut unor localnici. 

În seara aceasta, sub soarele arzător din Barranquilla, echipele vor da proba supremă a forței de convingere, pentru că succesul unui carnaval se măsoară în numărul participanților. Așadar, concurenții vor fi nevoiți să-și alcătuiască propriile trupe de dansatori, convingând localnicii în timp record să-i urmeze în aventura lor. Punctul culminant al misiunii de anvergură va aduce echipele și toți dansatorii pe scenă, acolo unde vor prezenta un număr artistic în fața unui juriu alcătuit din prestigioși judecători locali – regi, regine, legende vii ale Carnavalului de la Barranquilla. Ce note vor primi echipele și cine va câștiga proba, obținând un avantaj extrem de important, telespectatorii vor afla în seara aceasta, la America Express

Tot în această seară, Irina Fodor pune în joc cuferele cu cea mai mare amenințare de pe Drumul aurului: vulturul roșu, care va trimite acasă ultima echipă înainte de Marea Finală. Urmează, așadar, trei curse la capătul cărora Irina îi așteaptă pe concurenți alături de mult temutele cutii, rezervate echipei care se situează pe ultimul loc.

Tensiunea va atinge cote maxime diseară, în prima dintre aceste curse, concurenții făcând tot ce le stă în putință pentru a nu ajunge ultimii la Irina. Numărătoarea inversă spre eliminarea de dinaintea Marii Finale începe în această seară la America Express, de la ora 20:30, la Antena 1.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

Perioada 20 martie 2023 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending