Connect with us

AUDIENȚE TV

America Express, din nou lider de piață!

Urmează: vot tensionat la cursa pentru ultima șansă
A treia echipă ajunge în cursă după o strategie eșuată

Published

on

Foto Credit: Antena 1
Reclame

Aseară, la America Express, echipa formată din Bie și mama ei, Mikey, a triumfat atât la lupta pentru amuletă, cât și la cea pentru a doua imunitate. După un început al cursei generale care nu a fost așa cum și l-ar fi dorit, Bie și Mikey și-au folosit toate resursele pentru a obține aceste două victorii importante.

Prima, cea care le-a adus amuleta, a fost în fața lui Cătălin Scărlătescu și a Doinei Teodoru, dar și în fața echipei formate din Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Pentru cea de-a doua bătălie, Bie și Mikey au intrat într-o cursă extrem de strânsă cu frații Gavril – o cursă în care concurenții au cărat pâini în borurile generoase ale celebrelor pălării mexicane, sombreros, și au realizat steagul României sau al Mexicului din flori, totul într-o vitează care i-a împins să-și folosească întreaga energie înainte să ajungă la Irina Fodor, cu gândul la mult dorita imunitate.

Câștigătoarele, Bie și Mikey, au plecat la hotel pentru a ciocni un pahar de vin cu deținătorii celei dintâi imunități, Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Cât despre ceilalți concurenți, telespectatorii vor afla în ediția America Express din această seară în ce ordine au ajuns la Irina. 

Ediția America Express – Drumul aurului, difuzată de Antena 1 aseară, în intervalul orar 20:25 – 23:51, s-a situat pe primul loc în opțiunile publicului comercial cu vârste între 21 și 54 de ani, emisiunea înregistrând 8.1 puncte de rating și 25.6% cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu o medie de 6.8 puncte de rating și 21.7% cota de piață. În minutul de aur de la 21:43, peste 1,3 milioane de telespectatori au urmărit în fața micilor ecrane cursa de pe Drumul Aurului

America Express continuă! În această seară, telespectatorii vor afla care sunt echipele care vor participa la cursa pentru ultima șansă. Irina va dezvălui ordinea în care au ajuns la ea perechile de vedete – cele situate pe ultimele două locuri intrând automat în cursa pentru ultima șansă. Tensiunea va crește la nominalizarea celei de-a treia echipe din această cursă, în urma voturilor celorlalți concurenți. Va fi o seară pline de surprize, care va demonstra că… socoteala de la cazare nu se potrivește cu cea de la careu. ”Cumva s-au strâns rândurile. Nu mai aveam așa multe echipe de votat”, a declarat Dinu Gavril. ”Normal că e frumos să știi sau să afli că ești parte dintr-o bisericuță mai mare sau mai mică. Te simți cumva protejat”, a mărturisit Joaquin Bonilla.

Momentul voturilor va scoate din nou la iveală alianțele formate între echipe și strategiile acestora. Dar ce se întâmplă atunci când planurile sunt deturnate de unele voturi neprevăzute? ”Eu nu sunt aici ca să mă răzbun pe cineva cu votul nostru”, a comentat Bie, în timp ce Cătălin Bordea a spus: ”Noi ne asumăm voturile, le vorbim înainte, le gândim”.

”Votează-ți aproapele ca pe tine însuți!”, a fost comentariul plin de umor al lui Puya, după un careu extrem de tensionat, la care s-au simțit mai puternic decât oricând spiritul competitiv și ambițiile echipelor de a rămâne până la final în cea mai periculoasă aventură de la capătul lumii. Ce va urma va fi… un bal al cursei pentru ultima șansă, o poveste plină de emoție, dar și de adrenalină, legată de o altă tradiție mexicană, cu misiuni la înălțime: concurenții vor fi nevoiți să traverseze un pod de sticlă suspendat între două clădiri, la nivelul etajului 14. Dar aceasta este doar una dintre misiuni!

Care sunt echipele care vor participa la cursă, cum se vor descurca în fața noilor provocări, dar și cine va ajunge pe ultimul loc și ce deznodământ va avea seara telespectatorii vor afla în ediția America Express difuzată de Antena 1 în acestă seară, de la ora 20:30.

Advertisement

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban și Național

Perioada 31 ianuarie 2023 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending