miercuri, februarie 21, 2024
More
  AcasăAUDIENȚE TVAmerica Express, lider de audiență. Diseară, echipele traversează decorul de coșmar produs...

  America Express, lider de audiență. Diseară, echipele traversează decorul de coșmar produs în Ecuador de o masivă alunecare de teren

   

  Ieri seară, la America Express a început etapa a șasea pe Drumul Soarelui: cele șase echipe rămase în concurs au continuat aventura din Ecuador cu o serie de misiuni istovitoare. În această seară, finalul de cursă va dezvălui cele trei echipe calificate la jocul de amuletă și Joker, după un parcurs ce va scoate la iveală una dintre poveștile cutremurătoare ale Ecuadorului.

  Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:59 – 00:02, ediția de aseară America Express a fost prima opțiune a telespectatorilor români pe segmentele de public urban și național. Astfel, la orașe, emisiunea a obținut 5.2 puncte de rating și 14.7% cotă de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 4.8 puncte de rating și 13.4% cotă de piață. La nivel național, America Express a ocupat primul loc în topul audiențelor, cu 4.8 puncte de rating și 14.3% cotă de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 4 puncte de rating și 12.1% cotă de piață. În minutul de aur 21:49, emisiunea a fost urmărită de aproape 1,2 milioane de telespectatori.

  Cele șase perechi care continuă întrecerea spre finala competiției din Buenos Aires
  s-au aliniat aseară, cu mari emoții, la startul unei noi etape. Provocările propuse de Irina au fost surprinzătoare – concurenții au renunțat la rucsacuri, pentru a le înlocui cu chalinas, șalurile înnodate în față, în care oamenii din comunitatea inca își cară lucrurile. Dar acestea nu au fost singurele poveri ale perechilor – pentru cea mai grea misiune, au avut de livrat diverse mărfuri cu niște mijloace tradiționale de transport, care le-au dat mari bătăi de cap.  

  În această seară, la Antena 1, de la ora 20:30, finalul întrecerii va purta echipele prin peisajul dramatic creat în Ecuador de o masivă alunecare de teren. Astfel, pentru a se deplasa în deplină siguranță, concurenții sunt transferați cu mașinile de producție printr-un decor de coșmar. ”Erau niște căderi de pământ uriașe. Vedeam case care erau sub pământ. Se întâmplase acum câteva luni, încă erau mașini care luau pământul și, într-adevăr, era un drum destul de peirculos”, a povestit Aris Eram. ”Chiar avusese loc o tragedie, jumătate de munte căzuse pe casele oamenilor. Dar nu era prima dată când se întâmplase. De fiecare dată, oamenii de aici au găsit puterea să o ia de la capăt”, a povestit Giulia. 

  Finalul cursei va dezvălui cele trei echipe calificate la un joc de amuletă și Joker extrem de intens. Cu gândul la obținerea unui avantaj care îi poate ajuta să devină imuni, concurenții sunt gata să facă sacrificii. Chiar dacă mă durea îngrozitor, nu puteam să mă opresc”, a fost una dintre mărturisirile făcute despre joc. ”M-am enervat, pentru că mă ustura mâna de nu mai puteam și sângeram”, a fost o altă declarație făcută despre tensiunea întrecerii.

  Care sunt cele trei echipe care se vor confrunta în acest joc și cine va câștiga prima amuletă și Joker-ul etapei a șasea telespectatorii vor afla în ediția America Express difuzată de Antena 1 și pe AntenaPLAY de la 20:30.

  Sursa: Kantar Media

  Copyright: ARMADATA S.R.L.

  Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group

  Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

  Perioada 26 noiembrie 2023 

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente