Connect with us

AUDIENȚE TV

America Express, lider de audiență. Premieră în istoria emisiunii: imunitatea se dă la peste 3.000 de metri altitudine

Echipele ajung pe linia Ecuatorului, în Mijlocul Lumii.

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Ieri seară, la America Express a început prima etapă din Ecuador pe Drumul Soarelui, cea dintâi amuletă fiind câștigată de Ada și Tony Galeș. Competiția continuă cu o ediție cu totul specială: cursa pentru imunitate va purta echipele spre cel mai înalt punct al celei mai înalte capitale din lume, Quito – pentru că imunitatea se dă la peste 3.000 de metri altitudine. Mai mult, pentru prima dată în istoria emisiunii, se ajunge pe linia Ecuatorului și se trece în emisfera sudică. 

Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:55 – 00:34, ediția de aseară America Express a fost lider de audiență pe segmentele de public comercial și urban. Astfel, reality show-ul a obținut, pe tronsonul publicului urban cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 6.4 puncte de rating și o cotă de piață de 23%, în timp ce următorul clasat, Pro Tv, înregistra 5.3 puncte de rating și o cotă de piață de 18.9%. Și la orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 6 puncte de rating și 18.2% cotă de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 4.7 puncte de rating și 14.5% cotă de piață. În minutul de aur 21:45, emisiunea a fost urmărită de peste 1,1 milion de telespectatori.

Primele misiuni din Ecuador le-au oferit echipelor care se întrec pe Drumul Soarelui o incursiune în lumea comunității indigene Quechua, memoria, atenția și puterea de concentrare a concurenților având un cuvânt greu în cursa de ieri pentru calificarea la jocul de amuletă.

La final, echipele care s-au întrecut pentru prima amuletă a etapei a patra și pentru mult râvnitul Joker au fost: Ada și Tony Galeș, Alexia și Aris Eram, Romică și Cătălin Țociu. Și, deși la început, Ada și Tony au părut vulnerabile în fața unei probe care a presupus vâslitul energic pe lacul San Pablo în bărci tradiționale din papură, puterea de concentrare și-a spus din nou cuvântul, ele reușind cel mai rapid să reconstituie altarul-ofrandă, potrivit modelului din credințele indigenilor. Astfel, Ada și Tony au câștigat amuleta, dar și un Joker cu un avantaj greu: ”poți fura mașina unei alte echipe întâlnite pe drum”. 

În această seară, cursa pentru imunitate devine din ce în ce mai dificilă, pe măsură ce altitudinea crește. Competiția își dovedește totodată dificultatea și la capitolul cazărilor, experiențele din ediția acestei seri fiind aparte pentru toate echipele. ”Te-nțeapă inima când trebuie să cauți cazare după lăsarea serii. Iar când, în sfârșit am găsit cazare, ne-am gândit dacă să plecăm sau nu”, a povestit Romică Țociu.

”Când am întrat în acea casă, ne-a lovit o tristețe greu de suportat. Era atât de apăsătoare atmosfera. Noi suntem oameni care ar dormi și pe jos, dar nu puteam duce acea tristețe”, a povestit și Iulia Albu despre experiența căutării primei cazări în Ecuador. ”Pentru mine, a fost șocul vieții mele. Eu n-am văzut niciodată așa o casă!”, a fost declarația Iulianei Pepene. 

Oricât de problematică ar fi cazarea, echipele trebuie să fie în cea mai bună formă de dimineață, pentru întrecerea celei dintâi imunități din Ecuador: urmează o ediție memorabilă, întrucât cursa pentru imunitate va purta echipele spre cel mai înalt punct al celei mai înalte capitale din lume, Quito – pentru că imunitatea se dă la peste 3.000 de metri altitudine.

Mai mult, pentru prima dată în istoria emisiunii, se ajunge pe linia Ecuatorului și se trece în emisfera sudică. Iar concurenții vor avea de trecut niște probe chiar în locul considerat Mijlocul Lumii. Va fi o întrecere în care va conta enorm respectarea cerințelor din plicurile roșii cu misiuni. Orice probă ocolită sau orice detaliu neglijat poate periclita șansele la imunitate. Care va fi prima echipă imună din Ecuador telespectatorii vor afla în ediția America Express difuzată de Antena 1 și pe AntenaPLAY în această seară, de la 20:30.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

Perioada 12 noiembrie 2023 

Advertisement

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending