Connect with us

AUDIENȚE TV

America Express, lider de piață. Urmează momente dramatice pe Drumul aurului

Doina Teodoru: ”Am auzit împușcături afară”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Provocare nouă pentru cele 4 echipe rămase în competiția de pe Drumul aurului, lansată de Irina Fodor în ediția de aseară America Express! Concurenții trebuie să adune cât mai multe totemuri de aur, care le pot aduce imunitatea. Tot aseară telespectatorii au urmărit primul joc de amuletă în doar două echipe din acest sezon. Cătălin Bordea și Nelu Cortea, de-o parte, și Andreea Bălan și Andreea Antonescu, de cealaltă parte, s-au înfruntat într-un concurs care a adus victoria primei perechi, într-o ediție America Express lider de audiență.

Competiția continuă în această seară cu o cursă cu totul specială, punctată de momente dramatice. ”Am auzit împușcături afară”, a povestit Doina Teodoru despre unul dintre aceste episode.

Debutul etapei semifinale la America Express a fost urmărit aseară, la Antena 1, în minutul de aur 21:50, de peste 1,9 milioane de telespectatori. Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:01 – 23:34, ediția de ieri seară a celui mai spectaculos reality show din România a fost lider de piață pe toate segmentele de public. Astfel, emisiunea a obținut, pe tronsonul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani,o audiență medie de 9.6 puncte de rating și o cotă de piață de 28.7%, în timp ce următorul clasat, Pro Tv, înregistra 5 puncte de rating și o cotă de piață de 14.9%.

La orașe, America Express a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 8.1 puncte de rating și 20.5% cotă de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 4.6 puncte de rating și 11.7% cotă de piață. Și la nivel național America Express a ocupat primul loc, cu 7.7 puncte de rating și 19.1% cotă de piață, surclasând postul Pro Tv, care a înregistrat 6.3 puncte de rating și 15.6 % cotă de piață.

          În ediția de aseară America Express, Irina Fodor a dat startul căutării de comori. Concurenții trebuie să adune cât mai multe ”dorados”, totemuri de aur, echipa cu cea mai mare comoară având asigurată intrarea în finală. Jokerul, avantajul introdus în acest sezon, nu și-a pierdut, însă, din însemnătate. De aceea, întrecerea de aseară dintre echipa formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea și cea alcătuită din Andreea Bălan și Andreea Antonescu a fost una strânsă. Câștigătorii Bordea și Cortea au obținut amuleta de 1.000 de euro și un Joker cu un avantaj periculos: pot opri pentru 10 minute o echipă întâlnită pe drum în ultima zi a acestei etape.  

          America Express continuă în această seară cu o cursă cu totul specială: concurenții luptă individual în competiție. ”În următoarele 24 de ore, nu veți concura ca o pereche, ci separat”, a spus Irina Fodor. ”A venit o veste neagră ca furtuna care se întrevedea de departe”, a fost reacția lui Cătălin Scărlătescu. Unii dintre ei vor călători, vor face misiuni și vor căuta cazare, în timp ce alții vor juca diverse jocuri, performanțele lor influențând parcursul celorlalți în cursă. Astfel, alegerea rolurilor va fi prima încercare a echipelor: cine pleacă în cursă și cine rămâne? Ce decizii vor lua concurenții și cum se vor descurca individual pe parcursul competiției telespectatorii vor descoperi în ediția America Express de diseară.

          Tensiunea va fi dublată și de episoade neașteptate, care vor crea panică. ”În timp ce gazda îmi povestea ceva, am auzit împușcături afară. Așa ceva nu te face deloc să-ți dorești să dormi acolo”, a povestit Doina Teodoru. ”S-au auzit focuri de armă în stradă. A fost scandal și cineva a tras în oameni în fața casei”, a relatat și Cătălin Bordea, despre unul dintre momentele dramatice pe care telespectatorii le vor putea urmări în ediția America Express difuzată de Antena 1 în această seară, de la ora 20:30.

Sursa: Kantar Media               


Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Reality Show4 ore ago

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat imunitatea mare aseară, la America Express

Program Special8 ore ago

PROGRAM SPECIAL DE ZIUA ROMANIEI De 1 Decembrie, TVR onorează Oamenii

Reality Showo zi ago

Giulia și Vlad Huidu au câștigat jocul de amuletă și Joker în ediția de ieri America Express Diseară, Irina va acorda imunitatea mare a etapei a șasea

AUDIENȚE TVo zi ago

Clanul a fost aseară în topul preferințelor telespectatorilor! Serialul a fost lider absolut de audiență

Serialeo zi ago

Telespectatorii sunt gata de o nouă porție triplă de râs, marca Las Fierbinți!

Reality Show3 zile ago

Începe etapa a șasea în competiția America Express, cu probe de foc pe Drumul Soarelui Vlad Huidu: ”Simțeam că nu mai pot să respir!”        

AUDIENȚE TV4 zile ago

Aseară, la Vocea României, am aflat concurenții pe care îi vom vedea, vinerea viitoare, în LIVE! Ediția KO-urilor a fost lider absolut de audiență

Reality Show5 zile ago

Marele anunț KANAL D a făcut toți românii fericiți! O lovitură de grație pentru PRO TV! Telespectatorii au felicitat celebrul post: „Sunt convins ca o sa fie un show la cel mai inalt nivel aşa cum doar @kanaldromania reuşeşte de fiecare dată! Abia aştept! ”

Platforma Online TV5 zile ago

Noutățile lunii decembrie pe Disney+

TV Divertisment Show5 zile ago

Începe etapa KO-urilor la Vocea României! Theo Rose: „Mă doare stomacul când vorbesc cu tine”

Emisiuni5 zile ago

Andrew Tate primul interviu televizat după ce a ieșit din închisoare la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Facebook

Advertisement

IN Trending