Connect with us
Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

            AMI și Florian Rus revin cu o nouă colaborare pentru piesa „Regrete”, un single optimist în ciuda titlului, o invitație la o viață trăită intens, fără limite, cu distracție și experiențe memorabile.

 

Piesa a fost compusă de Florian Rus, Bogdan Todor și Alex Ghinea, textul le aparţine lui Florian Rus şi Bogdan Todor, iar de producție a fost responsabil Alex Ghinea. Videoclipul, regizat și filmat de Bogdan Păun și Alexandru Mureșan (NGM Creative), după un scenariu scris de Andra Marta și Cristina Poszet, îi prezintă pe AMI și Florian Rus energici, puși pe distracție, în locații grandioase, creându-şi amintiri de neuitat.

Montajul videoclipului a fost făcut de Florin Burlacu, producție video NGM Creative. AMI a colaborat cu Claudiu Burcă pentru make-up, cu Ana Lăzărescu la hairstyling şi RDStyling s-a ocupat de ținutele ambilor artiști.

 

Anul acesta, AMI a avut mai multe colaborări interesante, printre care se numără cea cu B.U.G. Mafia pentru „8 zile din 7”, o piesă cu aproape 10 milioane de vizualizări pe YouTube, „Antidot”, alături de Killa Fonic și „Ca să fii fericit” cu Mark Stam.

 

Florian Rus a lansat anul aceata piesa „Singura greşeala” cu Ioana Ignat şi a colaborat cu Sore pentru „Sunetul meu preferat”. Featuringul cu AMI vine după cel mai recent single al artistului, „Cu dorul meu de tine”.

 

 

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending