AMI, transformare emoţionantă în Lara Fabian pe scena Te cunosc de undeva! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

AMI, transformare emoţionantă în Lara Fabian pe scena Te cunosc de undeva!

Published

on

              Moment extrem de emoţionant sâmbăta aceasta, în cadrul celei de-a opta gale Te cunosc de undeva!, difuzată de la ora 20:00, la Antena 1. Ruleta a provocat-o pe AMI la o transformare foarte solicitantă, atât din punct de vedere al mesajului pe care îl transmite interpreta, cât şi al piesei.

 

Lara Fabian, cu piesa „Je suis malade” este transformarea care îi va da mari bătăi de cap artistei. „E cu totul şi cu totul special acest moment pentru mine, mai ales că este una dintre piesele preferate ale mamei mele. Şi-a dorit foarte mult să o interpretez, însă, nefiind genul meu, nu am făcut asta. La Te cunosc de undeva! voi face o excepţie şi voi cânta pentru mama sâmbăta aceasta. E un personaj foarte, foarte greu, îmi ies cu totul din zona de confort, are toate ingredientele care să mă pună cu totul în dificultate – mesaj, limba franceză, pe care nu o stăpânesc deloc, interpretare şi îmi doresc din suflet ca acest moment să iasă aşa cum trebuie, ca să îi îndeplinesc un vis mamei mele”, a declarat artista.

Cum se va descurca AMI şi la ce transformări îi va supune din nou ruleta pe concurenţii celui de-al cincisprezecelea sezon Te cunosc de undeva!, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă gală a transforming show-ului, difuzată sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1.

 

 

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending