Amicalul dintre Italia și România, in direct, la PRO TV! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Amicalul dintre reprezentativa României și cea a Italiei este LIVE, în această seară, de la 21:45, la PRO TV! Cei 25 de jucători convocați de selecționerul Anghel Iordănescu promit să dea totul pe teren la prima “audiție” pentru EURO 2016!

Pentru primul meci al Naționalei României după calificarea la turneul din Franța, suporterii români vor susține tricolorii pe stadionul din Bologna, unde cel puțin o peluză este rezervată acestora!

De patru ori campioană mondială, Italia va întâlni o echipă din care nu lipsesc jucători ca Tătărușanu, Torje și Chiricheș, dar și nume noi propuse de Iordănescu. Toți jucătorii echipei României vor evolua în tricouri speciale, pe care apar numele victimelor din tragedia de la clubul Colectiv.

În ceea ce privește meciurile directe cu Italia, România are o singură victorie în partidele oficiale în palmares, cea din 1983, unde marcatorul golului a fost Ladislau Boloni. Ultimul meci disputat de cele două reprezentative a fost în urmă cu fix 5 ani în Austria (17 noiembrie 2010), partidă încheiată cu scorul de 1-1. Cele două adversare sunt vecine în clasamentul mondial FIFA: Italia e pe 13, România pe 14.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending