Connect with us

AUDIENȚE TV

Amicalul dintre Turcia si Romania, lider de audienta la TVR 1 (vezi cifre)

Published

on

Reclame

Partida amicală dintre naţionalele României şi Turciei, transmisă în direct din Istanbul, a fost, miercuri seară, cel mai urmărit program de televiziune, telespectatorii plasând postul TVR 1 în postura de lider de audienţă pe toate segmentele de public.

Astfel, pe durata de desfaşurare a meciului, la nivelul întregii ţări au fost înregistraţi peste 1 milion de telespectatori.  Pe target naţional, cota de piaţă medie a fost de 16,1%, iar rating-ul mediu de 5,3%. La nivel urban TVR 1 a înregistrat o cotă de piaţă medie de 16,1% şi un rating mediu de 5,8%, în timp ce pentru target-ul comercial valorile medii au fost de 16,9% cota de piaţă şi 4,9% rating.

„Minutul de aur“ al transmisiei de fotbal a fost înregistrat la 22.00 când, la nivel naţional, peste 1,4 milioane de români urmăreau meciul. În acel minut, cota de piaţă a TVR 1 a fost de 19,9% şi rating-ul de 7%.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Watch Expendables

    15 august 2010 at 21:48

    hey folks i can’t wait for the expendables the movie to come out! Its going to be awsum!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending