Omagiu pentru victimele din #Colectiv şi Paris, la meciul dintre Italia şi România!

0
1671

Amicalul dintre ITALIA şi ROMÂNIA va avea loc în acesta seara la Bolognia pe stadionul Renato Dall’Ara, de la ora 20:45 (21:45, ora României) şi va fi transmis în direct pe PRO TV! 

Jucătorii echipei naționale vor purta marți, la amicalul cu Italia, tricouri personalizate cu numele celor care și-au pierdut viața în urma tragediei din clubul Colectiv din Capitală, noteaza realitatea.net.

În locul tradiționalelor numere albastre, tricourile pe care jucătorii României vor fi inscripționate cu negru, iar cifrele vor fi formate din numele celor care s-au stins din viață, în ultima perioadă, în urma incendiului din clubul Colectiv, anunţă FRF.ro.

De asemenea, jucătorii ambelor reprezentative vor purta pe durata partidei banderole negre, iar jocul va fi precedat de un moment de reculegere în memoria celor care și-au pierdut viața în atentatele care au avut loc vineri la Paris.
Meciul amical Italia – România este programat marți, 17 noiembrie, de la ora locală 20:45 (21:45 ora României), pe stadionul Renato Dall’Ara din Bologna. Partida va putea fi urmărită live la Pro TV.

FOTBAL - AMICAL - ROMANIA - DANEMARCA

Comentarii