AMNA ne transmite un mesaj pozitiv în noul single „Bine cu mine” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Muzica

AMNA ne transmite un mesaj pozitiv în noul single „Bine cu mine”

Published

on

            Astăzi poate mai mult ca oricând, este important să ne apreciem pe noi înșine, să avem grijă de propria persoană și să ne găsim liniștea. Pentru unii oameni, a fi bine cu ei înşişi poate însemna creșterea încrederii în sine, gestionarea stresului, ieșirea din zona de confort, relațiile cu ceilalţi, atingerea succesului și multe altele. „Bine cu mine” continuă povestea muzicală creată de AMNA și redă în versuri un statement emoționant despre selflove, echilibru și despre curajul de a ne accepta așa cum suntem.

 

Compusă de către AMNA împreună cu Edward Sanda, piesa este însoțită de un videoclip în regia lui Silviu Mîndroc ce completează starea piesei și dezvăluie naturalețea artistei. „M-am simțit foarte bine la filmări, unul dintre motive a fost faptul că am colaborat cu regizorul meu de suflet, Silviu Mîndroc, alături de care am lucrat la o bună parte din proiectele lansate. Videoclipul este unul de imagine, am filmat alături de câteva fete minunate”, povestește AMNA.

În urmă cu trei săptămâni, artista a lansat „6 șoapte”, o piesă cu un sound diferit de stilul abordat până acum, ce a adunat deja peste un milion de vizualizări pe YouTube. În urmă cu trei luni a colaborat cu Dorian Popa pentru „Cealaltă ea”, single de succes ce a cucerit topurile muzicale și a generat peste 8 milioane de vizualizări pe YouTube.

 

De-a lungul timpului, AMNA a cucerit publicul cu piese precum „Tell me why”, „În oglindă” (feat. Robert Toma), „Banii”, „Nu poți să mă uiți” și „Arme” (feat. What’s UP), care au reușit să strângă milioane de vizualizări pe YouTube și să ajungă în topurile radiourilor din România. Au urmat single-uri de succes precum „Cireș de mai”, „De Câte X Vrei Tu”, „Aproape cel mai departe” (în colaborare cu Robert Toma), „În ochii lui” sau „Cumpăr timp”.

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending