Anda Adam neaga ca s-a intalnit cu Victor Slav intr-o benzinarie!

0
583

Cu sau fără voia lor, Anda Adam şi Victor Slav sunt din nou implicaţi într-un scandal, după ce presa din Timişoara a scris că cei doi s-ar fi întâlnit la o staţie de combustibil din Deva în miez de noapte. “Nu m-am văzut cu Victor în nicio benzinărie din Deva”, a reactionat artista in ziarul Libertatea.

anda-adam

Site-ul exclusivtm.ro a scris că Anda Adam şi Victor Slav s-au întâlnit într-o benzinărie din oraşul Deva, vineri seara.

“Cei doi s-au întâlnit în benzinărie şi au părut surprinşi să se vadă, deşi care erau şansele ca noaptea, aproape de dimineaţă, să fie amândoi în acelaşi loc. Noi am recunoscut-o pe ea, că el era bine deghizat. Au discutat câteva minute în parcare, după care fiecare a plecat cu maşina cu care a venit”, ar fi declarat o persoană care lucrează în benzinărie.

Anda Adam a negat s-ar fi întâlnit cu fostul iubit:

“Informațiile apărute în mass media despre presupusa întâlnire dintre mine şi Victor Slav sunt false. Menționez că nu m-am văzut cu Victor în nicio benzinărie din Deva. Vineri noapte am avut concert în Reşiţa şi nu am trecut prin acel oraş. Vă rog să publicați această declarație întrucât este singura informație adevărată pe seama acestui subiect”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dumneavoastră!
Introduceți aici numele dumneavaostră.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.