Ana Baniciu a devenit #FestivalDiva în cadrul proiectului ”Transformări radicale by Jovsky Studio” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

LIFE STYLE

Ana Baniciu a devenit #FestivalDiva în cadrul proiectului ”Transformări radicale by Jovsky Studio”

Published

on

Ana Baniciu a devenit #FestivalDiva sub intervenția creativă și cool a echipei proiectului ”Transformări radicale by Jovsky Studio”, din care fac parte Adrian Perjovschi, hair-stylist, specializat în transformări radicale de look, Lucy Faur, stilist, Dana Petrina, make-up artist și Bogdan Petrice fotograf.

Cu părul plin de codițe și împletituri în nuanțe neon, cu accesorii metalice și jucăușe care i-au accentuat împletiturile, cu bocanci în picioare, ținută originală, lucrată manual din sfori colorate, make-up fresh și décor boem, artista Ana Baniciu s-a teleportat pentru câteva ore în atmosfera de festival de care i-a fost teribil de dor.

”Este incredibil cum un look te poate ajuta să fii euforic și să poți călători în timp și spațiu. M-am simțit ca la marile evenimente de muzică, iar când s-a terminat shootingul aș fi plecat direct în lume, unde e distracția mai mare. Mă bucur mult că am primit propunerea de a face o schimbare de look cu tematică de festival! Îmi era foarte dor de energia festivalului, de socializare și oameni mulți!

Sunt fericită mereu să lucrez cu Adi Perjovschi și echipa lui, pentru că ne revedem după mulți ani și știu ce profesionist și pasionat este! Schimbarea a fost una spectaculoasă și în sfârșit am reușit să găsesc varianta perfectă de ținută pentru un festival, comodă și magnetică pentru toate privirile!”, a povestit Ana Baniciu experiența participării la proiectul ”Transformări radicale by Jovsky Studio”.

Din punct de vedere al coafurilor, festivalul oferă o scenă pentru joacă, imaginație și culoare. ”A fost festival în sine pentru mine întâlnirea cu Ana Baniciu și cu părul ei, m-am jucat cu mult entuziasm cu inserțiile de șuvite neon, cu împletiturile, cu accesoriile metalice de păr, cu pene diverse.

Mi-era dor de libertatea pe care o oferă look-ul rebel de festival și am creat o coafura comodă și spectaculoasă pe care amatorii de zile lungi de distracție o pot purta mai multe zile la rând fără să-și facă griji că se strică sau că își pierde efectul de wow.”, a adăugat Adrian Perjovschi, hair-stylist de top, inițiatorul proiectului de succes ”Transformări radicale de look”.

Dacă părul a fost personajul principal și rebel al transformării de look, Dana Petrina a acceptat să facă un make-up al cărui obiectiv a fost să pună în valoare frumusețea Anei Baniciu fără a ieși în evidență cu elemente artistice dramatice.

”Am ales să fac un make-up natural, proaspăt, care să-i pună în valoare Anei calitățile natural incontestabile. În look-ul nostru de festival de azi, focusul se pune pe accesorizarea, culorile și împletiturile din păr, astfel că nu este recomandat să încărcăm și să accentuăm mult și tenul.”, a explicat Dana Petrina, make-up artist de top.

Advertisement

O ținută reușită de festival ar trebui să fie un mix între spectaculozitate și comoditate, iar styling-ul exemplificativ creat de stilista Lucy Faur pentru #FestivalDiva Ana Baniciu a completat și conturat întreg tabloul personajului:

”Ținuta pregătită pentru Ana este compusă din piese care oferă în primul rând lejeritatea și libertatea de mișcare de care ai nevoie atunci cand ești la un festival. Am ales o rochie realizată manual, din sfori innodate, iar pe dedesubt am pus un colant modelator care dă contur siluetei, oferă comoditate și în același timp completează zonele de acoperit din partea inferioară.

Look-ul este extrem de actual, sexy și plin de personalitate. Am completat ținuta cu o pereche de bocanci și cu elemente ce continuă conceptul și accesorizarea din zona capului. Practic întreg stylingul a pornit de la ce se întâmplă pe hairstyle, scopul final fiind să obținem o armonie perfectă între beauty look și vestimentație.”, explică stilistul Lucy Faur.

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending