Ana Cristina Călin se declară ireversibil îndrăgostită de România - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Ana Cristina Călin se declară ireversibil îndrăgostită de România

Published

on

„Nici o distanţă nu este prea mare dacă atunci când ajungi la destinație găseşti un loc minunat”. Este deviza după care se ghidează Ana Cristina Călin, prezentatoarea emisiunii “La volan”, difuzată sâmbăta, de la 10:30, la Digi24.

Pasionată de călătorii şi de frumuseţile României Ana Cristina s-a transformat într-un globetrotter la ea în ţară. Vedeta Digi24 a „bătut” doar în ultimele 12 luni, peste 6.000 de kilometri din ţara noastră şi a vizitat 31 de judeţe. „Îmi place să călătoresc. Deseori plec în weekend-uri, alături de prieteni, alteori în vacanţe mai lungi. Însă, în ultima perioadă, am ales mereu ţara noastră pentru a-mi petrece timpul liber. Cred că avem foarte multe de văzut în România şi ar trebui sa ne cunoaştem mai întâi ţara, înainte de a călători atât de mult peste hotare”, spune prezentatoarea emisiunii „La volan”.

Cimitirul Vesel de la Săpânţa, Cetatea Sighişoarei, Sibiul, Ceahlăul sau Salina de la Praid sunt doar câteva dintre destinaţiile preferate ale Anei Cristina Călin. „Ultimele vacanţe mi le-am petrecut în Ardeal şi am întâlnit acolo oameni deosebiţi, locuri frumoase şi cea mai gustoasă mâncare”.

Nu au lipsit din periplul ei românesc nici aventurile, mai ales cele motorizate, dar cum prezintă o emisiune auto Ana Cristina a rezolvat imediat problemele. “Am rămas la un moment dat undeva, pe un drum forestier, în mijlocul pustietăţii. Nu mai pornea maşina! Am sunat imediat unul dintre mecanicii alături de care filmasem pentru „La volan” şi, cu ajutorul sfaturilor lui, am reparat defecţiunea.”

Acum, când vede zăpada de afară, Ana Cristina Călin nu se gândeşte decât la următoarea plecare. “Am prins o iarnă de poveste în Bucovina, la finele anului trecut. Acum mă uit pe geam şi îmi programez următoarea destinaţie. Evident, în România.”

Pasionată de mașini şi călătorii, Ana Cristina Călin le aduce telespectatorilor toate noutățile din domeniul auto, în fiecare sâmbătă, de la 10:30, la Digi24, în cadrul emisiunii „La volan”.

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending